23.07.08

Continuen els èxits

Noves medalles als Jocs Atlàntics

La delegació catalana que participa als Jocs Nàutics Atlàntics de Getxo i Sopelana (Biscaia) continua acumulant èxits. Després de la victòria dilluns del juvenil Marc Güell en caiac mar, dimarts van continuar arribant les victòries. En vela, en categoria 420 femení, Andrea Cornudella i Clara Dolz es van acabar imposant, per davant de les embarcacions de Bretanya i Galícia. En laser standard masculí, Catalunya també es va imposar superant Bretanya.
Pel que fa al rem, victòria d’Arnau Beltran en 1X masculí i en natació amb aletes (activitats subaqüàtiques) Catalunya va ser segona per darrere d’Euskadi. En piragüisme, malgrat el gran domini dels esportistes bascos, Catalunya va sumar dos excel·lents resultats: Gemma Cordonet i Anna Valderas van ser segones en K2 femení per darrere de les basques Tania Lois i Eukene Sanz, i en K1 masculí Albert Corominas va ser tercer per darrere d’Ekaitz Saies i Borja Estomba.