14.07.08

A les portes del debut

L’estrena a la Copa Amèrica, contra Xile

La Selecció Catalana d’hoquei patins s’estrena aquest dilluns a la Copa Amèrca d’hoquei patins, que es disputa fins dissabte a Buenos Aires (Argentina). El partit, contra la selecció xilena, serà a les 00h, hora catalana. El combinat de Jordi Camps afronta aquesta cita amb ganes de revenja, després de perdre la final de l’any passat precisament contra els amfitrions, els argentins.
En aquesta nova edició, però, hauran de fer front a tres contratemps, especialment en el primes partits. D’una banda, superar el cansament que suposa haver fet un viatge transoceànic de pràcticament 24 hores. De l’altra, adaptar-se a la discreta pista de L’Huracán, petita, antiga i amb una pista de rajoles. I finalment, superar la pressió ambiental que suposa jugar a casa dels defensors del títol, sempre esperonats pel seu sorollòs public.

Els horaris dels partits de Catalunya, hora catalana, són aquests:

Dilluns 14 juliol: Catalunya-Xile (00h)
Dimarts 15 juliol: Catalunya-Paraguai (00:30)
Dimecres 16 juliol: Catalunya-Brasil (16h) i Catalunya-Argentina (02h)
Dijous 17 juliol: Catalunya-Uruguai (23h)
Divendres: Semifinals (00:45 i 02:30, TV3)
Dissabte: Final (02h, TV3)