10.12.07

Ja a la venda les entrades!

El BBK i la FCF, les dues opcions

La Federació Basca de Futbol ha anunciat avui el preu i la forma d’adquirir les entrades pel proper Euskal Herria – Catalunya del dia 29 de desembre a ”San Mamés”. La primera opció és a través del Bilbao Bizkaia Kutxa (BBK), únicament als multicaixers del Passeig de Gràcia 118 de Barcelona. Les entrades es poden comprar del 13 al 25 de desembre i se’n poden adquirir un màxim de 4 per targeta. Les entrades oscil·len entre els 12 i els 23 euros. Del 26 al 29 les entrades es podran comprar també a les guixetes de ”San Mamés”. També es poden reservar les entrades a través de la Federació Catalana de Futbol (FCF) que en té 2.000 a la seva disposició. Demà dimarts s’informarà de com realitzar la reserva. Per més detalls: www.fcf.cat

A banda, la Federació Basca de Futbol ha comunicat també avui que el partit començarà a les 20:30h i s’emetrà per ETB i TV3.