29.11.07

Èxit dels nostres escacs

Catalunya s’adjudica el Quatre Nacions

Catalunya s’ha adjudicat el torneig internacional Quatre Nacions d’Escacs i d’aquesta manera revalida el títol que ja va guanyar l’any 2006. Euskadi ha acabat en segona posició, Portugal ha estat tercera, i Escòcia ha finalitzat quarta. Aquests han estat els resultats dels enfrontaments, que s’han jugat al millor de quatre partides:


Resultats:

1a ronda
Cataluna 2 i 1/2 – Euskadi 1 i 1/2
Portugal 2 i 1/2 – Escòcia 1 i 1/2

2a ronda
Escòcia 2 – Euskadi 2
Portugal 1 – Catalunya 3

3a ronda
Catalunya 3 – Escòcia 1
Euskadi 2 – Portugal 2

Pel que fa al torneig femení, que s’ha disputat paral·lelament a aquest Quatre Nacions, Ossètia del Nord s’ha endut el títol, Catalunya ha estat segona, i per darrere seu ha acabat la selecció del País Valencià.

Més informació al web de la Federació Catalana d’Escacs