14.06.07

Quarts de final de la Copa del Món de Futsal contra els campions

El Paraguai, el rival més complicat

La selecció catalana jugarà els quarts de final de la Copa del Món de futbol sala, que se celebra a Rússia, contra la vigent campiona, la selecció del Paraguai. Els de Juan Antonio Fernández han passat com a segons del grup D, després que aquest dijous l’Argentina hagi guanyat Espanya per 2 a 1. Això ha suposat la primera posició pels sud-americans i l’eliminació pel combinat espanyol. La selecció catalana canvia ara de seu i demà viatja cap a la ciutat de Mirnyi, també a Sibèria.
Els quarts de final es jugaran el proper dissabte i seran aquests: Catalunya-Paraguai, Argentina-Angola, Bielorrússia-Anglaterra i Rússia-Israel. Els quatre vencedors d’aquests partits jugaran els dies 17, 18 i 19 una lligueta que decidirà el guanyador del torneig. Els perdedors faran també una lligueta per determinar les posicions del 5è al 8è classificat.