01.12.06

Catalunya jugarà els quarts de final de l’europeu de futsal contra Euskadi

La selecció catalana de futbol sala va aconseguir ahir un triomf espectacular sobre Itàlia per 5 a 1 que l’hi permet assegurar-se el primer lloc del seu grup a l’Europeu que s’està disputant aquests dies a Catalunya. Tot i començar perdent va donar la volta al marcador, en una gran segona part, amb gols de Collboní, Jiménez (2) i Hermano (2). Més de 400 persones van vibrar amb la nostra selecció a Sant Hilari. Catalunya encapçala el seu grup després d’empatar el primer partit contra Santa Helena (3-3) i guanyar el d’Itàlia i això implicarà que a quarts de final es trobi amb Euskadi en la lluita per assolir les semifinals. Cal recordar que en cas d’assolir un dels 5 primers llocs Catalunya tindrà accés directe al proper Mundial de Mendoza (Argentina).

Us mantindrem informats de tots els resultats i si voleu més informació podeu consultar la web del campionat www.eurofutsal.org