WTA Dubai, Paolini als vuitens de final, Bronzetti i Cocciaretto fora

L’italiana domina la canadenca que l’havia guanyat les tres vegades anteriors: 6-3 6-4. Lucia eliminada en poc més d’una hora per Kasatkina, Elisabetta per Gauff

Jasmine Paolini és cada cop més una certesa: l’italià dissipa el tabú de Leylah Fernandez i entra als vuitens de final de la WTA 1000 de Dubai, després de dominar el partit contra la canadenca, que sempre havia guanyat clarament en els 3 partits anteriors. Un partit en què Paolini demostra caràcter i intel·ligència, en dos sets amb tendències completament diferents. Acaba 6-3 6-4 en una hora i 35 minuts per a Jasmine, que en vuitens de final s’enfrontarà a Maria Sakkari, número 11 del món i cap de sèrie número 8 (èxit fàcil sobre Navarro).

el partit

El partit comença amb els dos jugadors al servei i amb 3 descansos consecutius Fernández s’emporta 2-1. El punt d’inflexió del set arriba entre el cinquè i el sisè joc, amb Paolini tornant a posar-ho tot en equilibri amb un contra-break i després anul·lant (en el seu servei) 4 oportunitats perquè el seu rival pugi per 4-3. El conjunt gira a favor de la Jasmine, que aconsegueix tancar llançant-se sense massa dificultats. S’espera un partit molt llarg que anirà al tercer set i les sospites es fonamenten cada cop més quan Fernandez puja primer 3-0 i després 4-1. Paolini, però, reacciona com un campió. Amb 5 jocs consecutius, fa que la canadenca s’enfonsi i s’emporta el partit al segon match point.

Bronzetti fora

Lucia Bronzetti, però, no aconsegueix repetir la gesta aconseguida contra Daria Kasatkina i és eliminada per Anastasia Potapova. El groove es va crear en el primer set, amb el 6-0 del rus en 32 minuts, amb 31 punts de 47 en general. En el segon set Bronzetti millora, juga dues bones entrades (acabades a 0), però pateix un descans que la condemna a la derrota. Acaba 6-0 6-3 per a Potapova, que arriba als vuitens de final en poc més d’una hora.

cocciaretto fora

Resisteix, lluita i pateix Elisabetta Cocciaretto, que es mereix més que el marcador real que aconsegueix davant Coco Gauff, cap de sèrie número 3 (i 3 del món) que passa als vuitens de final. El nord-americà s’enlaira de seguida, guanyant dos breaks consecutius (tot i perdre el servei per 2-0) i agafant el primer set amb un peremptori 6-1. En el segon set sembla que s’ha acabat l’Elisabetta, que baixa per 3-0 i reacciona. Break a la segona oportunitat i després el servei portat a casa amb dificultat, abans d’un sorprenent sisè partit, on Cocciaretto trenca de nou el servei del rival, tornant a posar en dubte el partit. A partir d’aquest moment ningú aguanta més el servei i comença una sèrie de descansos, fins que Coco puja per 6-5 i manté el seu servei, tancant el partit després d’un segon set de patiment.