Erik ten Hag admet que el Manchester United encara és “fràgil”

L’entrenador del Manchester United, Erik ten Hag, admet que el seu equip segueix sent “fràgil” tot i que ha guanyat per 2-1 el Luton Town a Kenilworth Road.

Manchester United cap Erik ten Hag va admetre que el seu equip encara és “fràgil” malgrat la victòria de diumenge per 2-1 Ciutat de Luton.

davanter danès Rasmus Hojlund Va anotar un doblet primerenc per ajudar el Man United a aconseguir la quarta victòria consecutiva de la Premier League.

El jove de 21 anys va obrir el marcador en 36 segons per convertir-se en el jugador més jove a marcar en sis partits consecutius de la Premier League.

Hojlund va doblar ràpidament l’avantatge visitant, abans Carlton Morris va retirar un gol al minut 14 per donar un punt de peu a Luton.

Com es va demostrar, no hi havia més gols a la competició, ja que ambdós equips van perdre ocasions de sumar-se als seus respectius comptes.

Tot i que el Man United està invicte en set partits competitius, Ten Hag creu que el seu equip encara pot millorar el seu rendiment a Kenilworth Road.

Ten Hag va dir als periodistes: “Fràgil [at times], com que no vam aprofitar les ocasions, crec que hauríem d’haver fet molts més gols. Després del 2-0 hi havia grans ocasions de Rashford i Garnacho, podria haver estat el 3-0, 4-0.

“Hem caigut massa i els vam permetre algunes centrades i molts xuts i algunes ocasions. Després del descans, per descomptat, van augmentar la pressió. Hem perdut ocasions molt massives i hauríem de marcar i ho sabem.

“En canvi, el Luton Town ha perdut partits aquesta temporada, però només dues vegades per més de dos, així que aquí no és fàcil. A part de la setmana passada, les seves actuacions i els seus resultats són molt bons.

“La manera com vam començar va ser perfecta i així ho volem fer, va ser un pla de joc perfecte però l’únic que no vam fer és ser més clínics davant la porteria. Hem de marcar més gols perquè avui podríem han fet cinc gols amb facilitat”.

Rasmus Hojlund del Manchester United en acció amb Gabriel Osho de Luton Town el 18 de febrer de 2024

L’entrenador del Man United va elogiar Hojlund, que ha marcat set gols en les seves últimes sis aparicions a la màxima categoria després de no trobar la xarxa en cap dels seus primers 14 partits de la Premier League.

“Estem molt contents amb la nostra contractació”, va afegir Ten Hag. “Però necessitem els personatges adequats perquè pot actuar sota estrès. Quan les coses li van en contra, com a la primera meitat de la temporada, té les habilitats i el caràcter per ser resistent. Està decidit a marcar gols i això és el que nosaltres el va explorar.

“Necessitava una mica de suport, ja que no és fàcil quan ets jove. Però en general, va mantenir la calma i es veuen les seves capacitats. També vull esmentar que a l’inici no va tenir sort.

“Va marcar alguns gols, per exemple, el contra el Brighton i es va anul·lar i ningú sap per què. Aquests moments són importants, sobretot quan entres a una nova lliga, sobretot perquè un davanter tingui una mica de confiança. És un lluitador i segueix endavant i té grans habilitats davant la porteria”.

Man United va acabar el cap de setmana en la sisena posició de la taula de la Premier League, amb tres punts que els separen del cinquè classificat, Tottenham Hotspur, mentre que es troba a cinc punts a la deriva de l’Aston Villa al quart lloc.