Wilson, Muniz i Traore es registren quan el Fulham supera Brighton

Harry Wilson, Rodrigo Muniz i Adama Traore marquen els gols mentre el Fulham va guanyar una victòria per 3-0 sobre Brighton & Hove Albion en la competició de la Premier League de dissabte a Craven Cottage.

Harry Wilson, Rodrigo Muñiz i Adama Traore va marcar els gols com Fulham va anotar una victòria per 3-0 Brighton & Hove Albion a la competició de la Premier League de dissabte a Craven Cottage.

Marco SilvaL'equip va demostrar ser massa fort per als Seagulls a la tarda, amb el resultat que va aconseguir tres victòries per al Fulham en els seus últims quatre partits de lliga.

Els amfitrions ocupen el 12è lloc de la taula, ara amb 35 punts dels seus 27 partits de lliga aquesta temporada, mentre que el Brighton és el novè, a cinc punts del sisè, el Manchester United.

La primera mitja oportunitat del partit va arribar per al Fulham al minut 10, però Harrison ReedEl gol de Brighton des de la vora de l'àrea va ser impedit pel porter del Brighton Luke Steele.

Andreas Pereira Va ser el següent a provar sort al minut 13, però el potent atac de l'atacant va ser bloquejat, amb el Brighton obligat a defensar el seu propi àrea en els primers passos del partit a Craven Cottage.

El Fulham va avançar al minut 21 del partit per mitjà de Wilson, amb l'atacant entrant a l'àrea de Brighton abans d'encreuar la pilota de manera experta a l'angle més llunyà de la xarxa.

L'equip local va doblar l'avantatge al minut 32 per mitjà de Muniz, amb el davanter que va dirigir de cap una brillant lliurament de Wilson al fons de la xarxa des de prop.

Julio Enciso Va intentar respondre al Brighton al minut 35, però la seva volea des de la vora de l'àrea va per sobre del travesser, i va resultar ser una primera part d'acció molt difícil per als visitants.

Evan Ferguson També ha tingut mitja oportunitat per a l'equip visitant en el final del primer període, però el seu esforç des de fora de l'àrea ha sortit fora del pal, amb el Fulham avançat per dos gols al descans.

La primera obertura del segon període va arribar per al Fulham al minut 54, però Pereira, que s'havia introduït de manera impressionant a l'àrea de Brighton, només va poder llançar el seu intent fora del pal.

Ferguson va ser perillós per a Brighton, i el davanter acaba de fallar la porteria amb un esforç al minut 59 després d'un treball intel·ligent de Adam Lallana.

El porter del Fulham Bernd Leno Llavors va entrar en acció just passada l'hora per evitar un esforç de Ferguson, que portava la lluita pels Seagulls en el segon període.

Carlos Baleba Va ser el següent a tenir una oportunitat per al Brighton, però ha rematat de cap per sobre del travesser al minut 75, amb el Fulham a cavall de la seva sort durant les etapes dels segons 45 minuts.

Facundo Buonanotte També s'ha acostat als visitants al minut 79, amb un esforç des de la vora de l'àrea colpejant el pal.

El Fulham va afegir brillantor al marcador en el temps de descompte de la segona part, però, amb Traore trobant el fons de la xarxa amb un final compost després de ser alliberat per Bobby De Cordova-Reid.

L'equip local apostarà per aconseguir tres victòries seguides a la Lliga quan viatgen al Wolverhampton Wanderers dissabte vinent, mentre que el Brighton jugarà dijous a l'Europa League, dirigint-se a Itàlia per al partit d'anada dels vuitens de final amb la Roma. abans de tornar a les tasques de lliga a casa al Nottingham Forest diumenge vinent.