Un clàssic de la Premier League a Old Trafford

Els arxienemics Manchester United i Liverpool van afegir un nou capítol a la seva legendaria rivalitat a la jornada 31 de la Premier League a Old Trafford diumenge a la tarda (7 d'abril). Molts esperaven que els visitants dirigeixin els procediments a Manchester. I tot i que van ser amb diferència el millor equip a la primera meitat, el United els va fer guanyar realment els seus diners a la segona part. Finalment, diumenge va acabar 2-2, el que li va costar al Liverpool la seva avantatge de dos punts sobre l'Arsenal al capdavant de la taula de la Premier League i va fer que caiguessin al segon lloc.

El Liverpool domina a fons el Manchester United a la primera part a Old Trafford

L'icònic Old Trafford va exigir diumenge al Manchester United una declaració d'intencions contra els seus enemics amargs. I al segon minut, sembla que van donar a l'afició el que desitjaven. Bruno Fernandes ha enfilat la pilota a través de dos defensors del Liverpool, enviant Alejandro Garnacho clar. L'argentí ha agafat la pilota al porter del Liverpool Caoimhin Kelleher i ha trobat el fons de la xarxa, però per a la consternació de l'afició local, la bandera del fora de joc s'ha pujat de seguida.

Després d'haver suportat un ensurt primerenc, els Merseysiders es van aixecar els mitjons i van agafar el partit pel coll. Al tercer minut, Dominik Szoboszlai ha enviat un piledriver des del costat esquerre de l'àrea, amb una bona aturada del porter del Manchester United Andre Onana. L'hongarès ha tingut dues oportunitats excel·lents més per posar al davant els visitants als minuts 11 i 18, però no ha encertat en les dues ocasions.

Després d'un període de domini innegable, els de Jurgen Klopp van aconseguir el seu gol de avantatge al minut 23. Darwin Núñez va atacar el córner d'Andy Robertson amb vigor i va llançar-lo cap al camí de Díaz. El colombià va llançar una tisora ​​verinosa per vèncer Onana al pal proper.

Al minut 36, Szoboszlai va donar a Mohamed Salah una gloriosa oportunitat per doblar el coixí del Liverpool, posant-li la pilota a la banda dreta de la porteria del Man Utd. El rei egipci va jutjar malament el rebot i el va enviar sobrevolant la barra.

Va ser una exhibició absolutament dominant per part dels líders de la Premier League, amb 15 tirs enregistrats sense permetre cap.

El parabolt de Bruno Fernandes des del Blue Instiga el canvi de brillantor de Man Utd

Després d'haver-se superat completament a la primera part, el Manchester United va restablir la paritat només cinc minuts després del segon 45. En rebre un regal de Jarell Quansah, Fernandes va anar a porteria amb un primer cop des de la vora del cercle central. Kelleher estava ben fora de la seva línia i va mirar sense poder de res com la pilota s'encallava al fons de la xarxa. La llegenda del club Wayne Rooney va ser l'últim jugador del United que va marcar des de fora de l'àrea contra el Liverpool, amb la seva vaga arribant fa gairebé dues dècades.

El gol del portuguès ha obert el partit de bat a bat, amb els dos equips intercanviant cops frenètics durant els següents 10 minuts imparells. El Liverpool va crear unes quantes ocasions decents però no va poder aplicar el final per remuntar el nivell. Underdogs United, però, ho va fer. El seu jugador destacat de la temporada, Kobbie Mainoo, va marcar un cinturó al minut 67, trobant el fons de la xarxa amb un esforç de curling des del costat esquerre de l'àrea.

Al minut 79, Salah va tenir una bona oportunitat per igualar el marcador al Liverpool després d'interceptar el rebot de Díaz. Tanmateix, amb el peu dret més feble, no va trobar el fons de la xarxa. El jugador de 31 anys va aconseguir el seu gol cinc minuts més tard, enviant un penal genial per marcar el 2-2 a Old Trafford. Amb el gol, Salah es va convertir en el primer jugador de la història en marcar en quatre partits consecutius al Teatre dels Somnis. Els dos equips van esforçar-se per aconseguir el guanyador en els darrers 10 minuts, però el seu final no va estar a l'alçada.

El United tornarà a l'acció de la Premier League amb un viatge a Bournemouth el 13 d'abril. El Liverpool, per la seva banda, rebrà el Crystal Palace el 14 d'abril.