Tottenham Hotspur passa al quart lloc amb la victòria a casa sobre Nottingham Forest

Tottenham Hotspur ocupa la quarta posició de la taula de la Premier League gràcies a la victòria per 3-1 sobre el Nottingham Forest, amenaçat de descens.

Tottenham Hotspur han passat a la quarta posició de la taula de la Premier League gràcies a una victòria per 3-1 sobre amenaça de descens. Bosc de Nottingham al nord de Londres.

Els dos equips estaven igualats a l'interval, amb Chris Wood cancel·lant un primer gol dels Spurs, que havia arribat quan el central de Forest Murillo convertit en el fons de la seva pròpia xarxa.

Tottenham es va tornar a avançar al minut 53 gràcies a un magnífic gol de Micky van de Venperò, abans Pedro Porro va marcar un tercer per als locals cinc minuts després.

Els Spurs s'han avançat per davant de l'Aston Villa al quart per diferència de gols, amb el conjunt de la capital també tenint un partit a la mà, ara en cinquè lloc, mentre que Forest, que havia estat invicte en tres jornades abans d'aquest partit, es manté 17è, igualat. punts amb Luton Town, 18è classificat.

Els amfitrions van tenir una mitja oportunitat en només el segon minut de la competició al nord de Londres, amb Yves Bissouma provant sort des de la distància, però el seu esforç sempre pujava per sobre del travesser de Forest.

Va ser tot el Tottenham en els primers intercanvis, però Forest va estar a prop d'un espectacular primer gol al minut 11, amb el defensa central Murillo provant sort des de dins de la seva pròpia meitat després de detectar-lo. Guglielmo Vicario fora de la seva línia, i va caure fora de la porteria local.

Tottenham, però, va aconseguir fer l'avançament al minut 16 del partit, i va ser un autogol de Murillo, que va desviar una centrada rasa de Timo Werner al fons de la seva pròpia xarxa.

Bissouma va estar a punt de doblar l'avantatge dels locals al minut 17, però el seu poderós impuls sempre va desviar-se de la porteria.

Porter del bosc Matz Sels després va negar Bissouma al minut 25 amb una aturada intel·ligent, com Ange PostecoglouL'equip va buscar un segon al Tottenham Hotspur Stadium.

Els visitants van empatar al minut 27 del partit contra la ratxa de joc, però, amb Wood girant una centrada baixa de Antoni Elanga al fons de la xarxa amb un acabat intel·ligent.

Wood hauria d'haver avançat a Forest al minut 34, amb el davanter presentat amb la pilota davant la porteria després que Vicario hagués evitat un esforç de Ryan Yatesperò d'alguna manera va colpejar contra el pal.

Vicario ha hagut de tornar a estar alerta per evitar un esforç d'Elanga en el període següent, amb Forest semblant perillós a la transició, i no hi ha dubte que l'anivellant de Wood va fer mal als hostes.

El porter del bosc, Sels, va fer una aturada brillant per evitar el gol Pierre-Emile Hojbjerg a les primeres fases del segon període, amb el Tottenham començant de davant.

Els Spurs van aconseguir recuperar l'avantatge al minut 53 del partit, i va ser un cop fulminant de Van de Ven, que va marcar el córner superior amb un esforç fort des de l'àrea de Forest.

Callum Hudson-Odoi va convertir un a la xarxa lateral, amb Forest buscant respondre al contratemps, però el Tottenham va anotar el tercer del partit al minut 58 per mitjà de Porro, que va disparar al fons de la xarxa des de dins de l'àrea després de Rodrigo Bentancur ajudat en una creu de James Maddison.

Els Spurs s'han acostat a un quart poc després de l'hora, amb Maddison colpejant des de la distància, però l'esforç de l'internacional anglès s'ha desviat just al pal.

Aleshores, Hojbjerg va ser rebutjat pel porter del Forest, i als visitants els costava llançar una resposta, amb els dos gols del Tottenham a principis del segon període el van treure dels lluitadors.

Son Heung-min Va estar a punt d'afegir un quart per als Spurs al minut 85, però Sels va estar a punt per fer una aturada excel·lent, i els locals finalment van declarar tres a casa seva.

Els dos equips tornaran a l'acció dissabte, amb el Tottenham dirigint-se al Newcastle United a l'inici, abans que Forest s'enfronti al Wolverhampton Wanderers al City Ground.