Sèrie C. Màntua i Cesena a la fuga

Un dissabte totalment favorable als líders dels grups A i B, que ja havien fet el seu deure en els partits d’avançament de divendres, va a l’arxiu. Aquí teniu tot el que va passar.

grup a

El Pàdua no pot seguir el frenètic Mantova (2-1 contra el Triestina divendres, el cap de la classe està ara a més 8). A l’Euganeo, els de Torrente s’han avançat contra Trento amb un penal amb Varas, no han aconseguit tancar amb Palombi (pal) i han estat atrapats a la segona part per una pròpia porteria de Belli que ha marcat l’1-1. Un xut de playoff el col·loca Vicenza (14 punts en 7 jornades amb Vecchi), en solitari quart lloc després de l’èxit al camp davant l’Atalanta U23 (2-1): Rolfini va marcar i el redescobert Ferrari, però no va ser suficient per l’anell final nerazzurri de Falleni. A 38 punts, just juntament amb l’Atalanta (que té un partit per recuperar), hi ha Pro Vercelli que fa el 3-3 a Fiorenzuola després d’un final esbojarrat (per als amfitrions, el doblet de Fabio Ceravolo queda en registre). Continua el màgic moment de Pro Patria, superant el Pergolettese (2-0) amb gols a la segona part de Castelli i Stanzani i aconseguint així el setè resultat positiu. Somriures a la zona de playoffs també per al Lumezzane cada cop més sorprenent que va passar al camp de Renate (1-0, Spini), pel Novara que va guanyar per poc el Virtus Verona al Piola (1-0, Di Munno) i pel Legnago (2-1 a AlbinoLeffe, Giani i Svidercoschi abans que Zanini). Després de gairebé dos mesos, Arzignano va tornar a trobar l’èxit amb una victòria per 3-0 a Giana (Milillo, Parigi de penal i Lakti).

grup b

La crisi de Torres -encara batuda- tanca el rècord del Cesena que ara té 12 punts d’avantatge sobre el conjunt sassari. La Juventus Next Gen passa per autoritat al Vanni Sanna, viatjant a un ritme de playoff amb la seva tercera victòria consecutiva: acaba 3-1, amb Sekulov, Damiani i Anghelè marcant amb Scotto escurçant massa tard (tercer nocaut consecutiu per als d’Alfonso Greco). Carrarese puja a la tercera posició en solitari, després d’haver guanyat 10 punts en quatre jornades des que Calabro era a la banqueta: el tercer encert consecutiu arriba a Chiavari (3-1), bolcant Entella que s’havia avançat amb Lipani (dos gols de córner). de Della Latta i Panico, després -després de l’expulsió del nouvingut Montevago- un trio de Finotto al primer centre amb la samarreta nova).Dos defenses van dirigir la pilota de cap en l’1-1 Pineto-Lucchese: Tiritiello respon a Ingrosso per els convidats, un punt en el seu debut a la banqueta dels Abruços de Roberto Beni.Dot de l’islandès Karlsson en l’encert del Vis Pesaro (2-0) al derbi de Fermo.

grup c

Només un avenç, respecte a la resta del programa que es desenvolupa entre diumenge i dilluns. Empat (1-1) entre Monterosi del nou entrenador Scazzola i Potenza, que ha trobat l’empat en el temps de descompte amb Saporiti responent a l’avantatge inicial de Vano.