Scott McTominay va lluitar per ocupar el paper de migcamp contra Nottingham Forest –

Després de diverses aparicions fora de la banqueta, Scott McTominay va ser seleccionat per començar el partit de la cinquena ronda de la FA Cup del Manchester United amb el Nottingham Forest dimecres a la nit.

En definitiva, va ser un partit difícil per al Man United, amb l'equip local que va fer bé en aplicar pressió ofensiva sobre els visitants.

Tot i així, gràcies a una rematada de cap de Casemiro al minut 89, el United va poder superar els desfavorits i va aconseguir una victòria ajustada per 1-0.

Tot i que l'equip d'Erik ten Hag va ser decepcionant durant gran part de la nit, el partit va començar amb energia, amb McTominay molt implicat en la formació d'atac de l'equip.

Durant els primers minuts, el migcampista ha pogut encaixar al final d'una centrada amenaçadora de Diogo Dalot. Tot i que McTominay estava ben posicionat per marcar, la seva rematada de cap es va dirigir directament al porter del Forest, que va mantenir el marcador igualat.

Més tard a la mitja part, McTominay va pensar que seria un bon moment per intentar un llançament per dalt des d'un córner. Es va demostrar que estava equivocat, amb el seu xut que es va disparar per sobre del travesser.

En última instància, McTominay va estar molt implicat en l'atac del United, fent cinc tirs, però només dos intents van ser a la porteria i un altre va ser bloquejat.

També va mostrar qualitat amb la pilota als peus, completant dos dels tres intents de regateig.

En el seu paper de migcampista, el joc de passada de McTominay va deixar molt a desitjar. Va completar 35 dels 48 intents de passa, amb una precisió de passada del 73%, mentre va fer una passada clau i va completar dues de les tres pilotes llargues. L'internacional escocès no ha pogut fer cap creuament.

Pel que fa al seu físic, McTominay va demostrar ser fort tant dins com fora de la pilota. Tot i que només va guanyar tres dels sis duels a terra, va demostrar ser fort a l'aire, guanyant dos dels tres duels aeris, que van incloure un cop de cap des d'un córner a la primera part on va treure la pilota del perill.

Tot i que és un capçal important, aquest esdeveniment fa poc per amagar el fet que McTominay va proporcionar un suport defensiu mínim a la línia de fons del United. Va fer una única acció defensiva durant tot el partit, és a dir, el seu despatx, i va ser regatejat en una ocasió, una mala actuació per a un migcampista que va tenir.

En última instància, McTominay va produir una actuació d'atac decent, demostrant-se molt implicat en el joc de formació del United. Tot i així, el seu joc defensiu deixava molt a desitjar, així com la seva mediocre actuació de passada.

Si hi ha alguna cosa que va mostrar aquesta actuació, és que McTominay s'ha adaptat molt bé al paper de migcampista ofensiu que li ha assignat Ten Hag quan surt de la banqueta com a substitut d'impacte durant la segona part. En el partit d'aquesta nit, però, va ser utilitzat en el seu antic paper de migcampista; una posició on abans va lluitar constantment.

Sembla com si el rendiment variat de McTominay és en gran part el resultat de la presa de decisions de Ten Hag, amb l'escocès clarament no adequat per al paper de migcamp defensiu. Ten Hag faria bé en prendre nota d'això, sobretot amb un enfrontament contra el Manchester City aquest cap de setmana.