Rotterdam: Sonego lluita, però Dimitrov guanya. A les 19.30 és el torn de Sinner

Lorenzo s’acomiada del torneig al final del partit contra el cap de sèrie número 6, tot jugant un partit excel·lent: parcials 7-6 6-3

Lorenzo Sonego lluita, però no n’hi ha prou. El tennista de Torí fa un partit excel·lent, punt per punt, però ha de cedir davant un rival dur, un dels millors jugadors dels últims mesos: Grigor Dimitrov, cap de sèrie número 6, guanya en dos sets (7-6 6 – 3) i arriba als vuitens de final dels 500 a Rotterdam, on s’enfrontarà a Marton Fucsovics que ahir va guanyar el derbi contra el seu compatriota Fabian Marozsan. Ara Sonego es traslladarà a Doha, després jugarà a Dubai abans del viatge als Estats Units.

el partit

El públic de Rotterdam va gaudir d’un partit d’alt nivell. Com era d’esperar, Dimitrov mana les operacions i Lorenzo aconsegueix resistir tant com pot. Després d’un inici complicat (descans immediat per al búlgar) l’italià entra al partit, de seguida esborra la diferència i aconsegueix portar el set al tie break, malgrat una extraordinària actuació del seu rival amb el primer servei: durant tot el partit, Dimitrov no No perd ni un sol punt quan no es veu obligat a jugar el segon, 39 de 39. Enhorabona a Sonego per haver aconseguit crear les ocasions de totes maneres: després del tie break guanyat per 7-4 per Grigor, Lorenzo té dos punts de break. al cinquè joc del segon set, després d’anul·lar tants amb dos serveis excel·lents en el partit anterior. Al final, en el vuitè partit, arriba el descans a favor de Dimitrov: és el moment que, de fet, acaba el partit.

esperant Jannik

La jornada es va obrir amb la victòria de Monfils en dos sets ajustats contra Shapovalov (7-6 7-6) i l’encert de Ruusuvuori en tres sets contra Humbert, fresc campió a Marsella a la final contra Dimitrov. Els altres partits programats avui són Bublik-Raonic, Rune-Safiullin, Goffin-De Minaur i Rublev contra Auger Aliassime, així com clarament l’esperat partit Jannik Sinner: el sudtirolès tornarà a la pista després de la seva victòria a l’Open d’Austràlia. per desafiar Botic Van de Zandschulp a les 19.30h.