Radek Vitek segueix un bon començament de vida a Accrington malgrat la desgarradora pèrdua –

El cedit del Manchester United, Radek Vitek, va continuar el seu bon començament de carrera a la Lliga Dos malgrat la derrota d’Accrington Stanley per 2-1 davant MK Dons.

El porter txec va fer una magnífica exhibició el cap de setmana passat contra Grimsby, mantenint la porteria a net i fent una gran quantitat de parades.

Potser aquestes bones actuacions no haurien de sorprendre quan el seu estil de manteniment s’ha comparat amb el llegendari porter del United, Peter Schmeichel.

Tot i que la seva actuació aquest cap de setmana no va assolir les altures de l’últim temps, encara va anotar un impressionant 7,3 a Sofascore.

Jack Nolan va donar a Accrington el començament perfecte, marcant després dels 11 minuts. No obstant això, MK Dons va remuntar al minut 71 i va trobar un vencedor desgarrador a les brases moribundes del concurs.

L’equip de Crown Ground va ser dominat en la competició, només tenint la pilota el 33% del temps i només va aconseguir un xut a porteria. Els seus oponents en tenien set en contrast.

El porter d’1,98 m ha fet cinc aturades en total, amb quatre entrades dins l’àrea. No obstant això, va concedir dos gols en el partit.

Els dos gols van ser els primers que encaixa amb una samarreta d’Accrington Stanley.

Vitek també va poder demostrar la seva habilitat per dominar els atacants fent dues reivindicacions altes a l’àrea. A causa del seu quadre gegant, la capacitat del txec per prendre el control a l’àrea de penal serà una armadura defensiva útil per al conjunt de la lliga inferior.

L’internacional sub-20 de la República Txeca va fer una intercepció vital amb una carrera completa. En altres paraules, va poder sortir corrents de la seva caixa per trencar un comptador de MK Dons.

El guanyador de la Copa Juvenil 2022 va tenir 34 tocs de pilota i una precisió de passada del 55%.

A més, va completar 6 de les seves 15 pilotes llargues.

Abans de jutjar el jove amb massa duresa, però, cal recordar que la Lliga Dos no és famosa per la seva possessió de pilota i encara menys pels porters, on els despesos de pilota llarg encara són molt rei.

El següent per a la Lliga Two és un partit a casa contra l’AFC Wimbledon, on esperarà pujar al 10è lloc de la taula amb una victòria.

Vitek personalment apuntarà a una tercera porteria a blanc en quatre partits per allargar el seu bon començament a la Lliga Dos.