Previsualització: Brentford vs. Nottingham Forest – predicció, notícies de l’equip, alineacions

Sports Mole avança el partit de la Premier League de dissabte entre Brentford i Nottingham Forest, incloses prediccions, notícies de l’equip i possibles alineacions.

Després d’haver sortit a extrems oposats amb un marcador de 3-2 en les seves repeticions de tercera ronda de la FA Cup, Brentford i Bosc de Nottingham ara dirigeixen la seva atenció a la batalla de la Premier League de dissabte al Gtech Community Stadium.

Mentre que el viatge de la FA Cup dels Bees va acabar amb un thriller de cinc gols contra el Wolverhampton Wanderers, els Tricky Trees van sortir victoriosos d’una bola de 120 minuts amb Blackpool dimecres.

Vista prèvia del partit

Per segona vegada en l’espai d’un mes, Brentford es va quedar en l’extrem equivocat d’un espectacular de cinc gols contra Gary O’NeilEls Wolves, que van sortir del Gtech Community Stadium amb un empat 1-1 a la FA Cup el 5 de gener després d’assolir prèviament una derrota de primer nivell per 4-1 just després de Nadal.

Les Abelles estaven en el camí de la redempció quan Nathan Collins va colpejar contra el seu antic club, només per Nelson Semedo per respondre abans del descans del descans, i Brentford també es va enganxar Nathan Fraser després Neal Maupay havien restaurat el seu esvelt avantatge.

La xarxa tornaria a ondular en els 30 minuts addicionals, però per als fidels de Gtech va arribar a través de l’arrencada de Matheus Cunhal’esforç del qual al minut 110 va permetre als Wolves establir un derbi de Black Country amb el West Bromwich Albion i allargar la ratxa de la moral dels Bees sense èxit.

Set partits seguits, sis dels quals han acabat amb derrota, han anat i arribant sense que Brentford aconsegueixi sortir triomfant, i després d’haver tingut les ales tallades, els Bees ballen amb el diable del descens a la 16a posició, a tres punts de la zona de descens. amb un partit a la mà a Luton Town.

Cadascun dels últims cinc partits de la Premier League de Brentford ara ha vist que els Bees aconseguissin zero punts, la seva ratxa de pèrdues més llarga a la primera categoria des del seu retorn al gran moment el 2021, però els somriures quedaran gravats a les cares dels aficionats locals de qualsevol manera. aquest cap de setmana, com Thomas Frank dóna la benvinguda al seu primer número nou de nou al servei de primer nivell.

Andrew Omobamidele de Nottingham Forest celebra el gol contra Blackpool el 17 de gener de 2024

Es van compartir quatre gols al City Ground durant la primera batalla de la FA Cup de Nottingham Forest amb Blackpool, i mentre ambdós equips van continuar demostrant el seu compromís amb l’atac, un registre idèntic va volar a les xarxes de Bloomfield Road durant 90 minuts en la represa de dimecres.

Forest es va fer pocs favors, deixant escapar un avantatge de dos gols Albie Morgan i Kyle Joseph va respondre Danilo i Andreu Omobamideleesforços, però després d’una breu pausa per una emergència mèdica entre la multitud, Chris Wood va aprofitar el cinquè i últim gol del partit per ampliar la ratxa d’invictes dels Tricky Trees sota Nuno Espirito Santo.

Mentre que el Brentford es va desfer per un gol als 110 minuts contra els Wolves, Wood va empatar casualment el important guanyador de Forest amb 110 minuts al rellotge, impulsant així l’equip de Santo a una tercera victòria en quatre partits mentre el rebot del nou entrenador continua brillant.

Els èxits imprevistos de la Premier League sobre el Newcastle United i el Manchester United fan que Forest ocupi un lloc i un punt millor que Brentford al 15è lloc, tot i que ha jugat un partit addicional, i els Tricky Trees només han participat en afers emocionants i plens de gols sota el Entrenador portuguès fins ara.

De fet, Forest ha marcat almenys dues vegades en els cinc primers partits amb el Santo al capdavant, tot i que no ha pogut mantenir una sola porteria a blanc i ha deixat passar vuit gols per sobre d’ells, i els vermells no han aconseguit guanyar cap dels seus tres Premiers. Partits de la Lliga amb el Brentford fins ara.

El davanter del Brentford Ivan Toney el 29 d'abril de 2023

Després d’un període insoportable de vuit mesos sense provar el futbol de la Premier League, el talismà de demanda de Brentford Ivan Toni ha completat la seva llarga suspensió d’apostes i finalment pot tornar a trepitjar la gespa de Gtech; ha anat millorant la seva forma física a porta tancada i hauria de ser una retirada immediata del primer onze.

El partit de dissabte també podria veure el debut de Sergio Regulónel fitxatge de préstec del qual pel Tottenham Hotspur es va anunciar dimecres al vespre, ja que l’espanyol ofereix cobertura addicional als ferits. Rico Henry (genoll) i Aaron Hickey (cuixa).

Bryan Mbeumo (turmell), Kevin Schade (engonal) i Christian Norgaard (turmell) també estan fora de disputa, mentre Yoane Wissa, Saman Ghoddos i Frank Onyeka tenen compromisos internacionals per complir, però Kristoffer Ajer va tornar del seu propi problema de peu per fer el primer onze dimarts.

Mentrestant, el nombre de representants internacionals de Forest és el doble que el de Brentford, com Ola Aina, Ibrahim Sangare, Serge Aurier, Willy Boly, Moussa Niakhate i Cheikhou Kouyate van ser convocats a la Copa d’Àfrica de Nacions, tot i que aquest últim està de dol per la mort del seu pare i ha abandonat el camp del Senegal.

Divock Origi (engonal), Felip (cuixa) i Antoni Elanga (toc) tots es van perdre la pallissa de tornada de Blackpool al costat de la víctima a llarg termini de l’engonal Taiwo Awoniyii el Santo també es va veure obligat a prendre Murillo i Callum Hudson-Odoi apagat durant l’enfrontament a Bloomfield Road.

Queda per veure si l’aflicció indeterminada de qualsevol dels dos homes és suficient per mantenir-los fora del partit de dissabte, però o bé el recentment reintegrat. Scott McKenna o Joe Worrall estan disponibles per substituir Murillo en defensa si cal.

Brentford possible alineació inicial:
Flekken; Collins, Ajer, Mee; Roerslev, Janelt, Jensen, Baptiste, Reguilon; Toney, Maupay

Nottingham Forest possible alineació inicial:
Torner; Montiel, Omobamidele, Worrall, Toffolo; Danilo, Mangala; Yates, Domínguez, Hudson-Odoi; Fusta

Paraules SM fons verd

Diem: Brentford 1-1 Nottingham Forest

No obstant això, per deixar en blanc o mantenir un full en blanc durant les etapes embrionàries del regnat de Santo, aquest tema hauria de continuar per a Forest a l’estadi comunitari Gtech, on Toney, de nou elegible, ha perdut temps i ha perdut gols per compensar.

Tot i que Brentford s’ha vist el luxe d’un dia de recuperació addicional, els absents continuen colpejant amb força les tropes de Frank, però les preocupacions de selecció de Forest fan que ambdues parts s’hagin d’acontentar amb un punt aquest cap de setmana.

Per a l’anàlisi de dades dels resultats més probables, resultats i més d’aquest partit, feu clic aquí.