Pochettino està encantat amb la victòria del Chelsea després d’un inici “plan”.

Mauricio Pochettino admet que es va sentir alleujat amb la resposta positiva del Chelsea en produir una primera part que va ser “tan plana” en la victòria per 3-1 al Crystal Palace.

Maurici Pochettino ha reconegut que estava encantat ChelseaLa resposta de la segona part en la victòria per 3-1 davant el Crystal Palace dilluns a la nit.

En marcat contrast amb els seus esforços per vèncer a l’Aston Villa pel mateix marcador a la FA Cup cinc dies abans, els blaus amb prou feines van posar un guant al Palace durant els primers 45 minuts a Selhurst Park.

El Chelsea es va trobar merescudament enrere al descans a causa de Jefferson LermaEl cop tronador des de la distància, però Conor Gallagher va empatar els visitants als dos minuts de la represa.

Tot i que el Chelsea va millorar molt durant la resta de la competició, semblava que s’anava cap a l’empat abans que l’antic cedit del Palau Gallagher completés el canvi en el primer minut del temps de descompte.

Els punts màxims es van segellar més tard en quatre minuts de temps afegit, Cole Palmer liderant un contraatac i fent tee Enzo Fernández convertir amb confiança a la cantonada superior des de vuit iardes per assegurar la 13a victòria consecutiva del Chelsea a la Premier League davant el Palace.

Després d’haver acabat una ratxa de dos partits perduts a la primera categoria, el Chelsea torna a la 10a posició de la classificació, a només dos punts del Newcastle United, setè.

Parlant amb BBC Sport després del partit, Pochettino va admetre que va marxar decebut per la manera com el Chelsea no va tenir cap impacte en l’últim terç durant la primera part, però va elogiar el seu equip per com va respondre.

L’argentí va dir: “Vam veure dos equips diferents. A la primera part vam estar molt planers i vaig estar molt decebut. A la segona part molt millor i estic molt content de com vam acabar el partit. Ens mereixíem els tres punts.

“L’energia no era l’energia adequada i la intensitat que vam mostrar no va ser gran. Hem dominat però hem jugat tan lentament i com hem cedit, no podem permetre donar aquest tipus d’opció al rival.

“És una victòria massiva. Aquest és el nostre repte per ser coherents, però aquest tipus de partit ens ajudarà a construir la nostra confiança”.

El següent per al Chelsea és un viatge per jugar al Manchester City a l’Etihad Stadium dissabte al vespre abans de començar els preparatius per a la Copa EFL contra el Liverpool el 25 de febrer.