Pochettino admet que la feina del Chelsea està en risc després de la derrota dels Wolves

L’entrenador en cap del Chelsea, Mauricio Pochettino, admet que la seva posició està en perill després de la derrota de diumenge per 4-2 davant el Wolverhampton Wanderers.

Chelsea cap Maurici Pochettino ha admès que la seva feina està en perill després de la derrota per 4-2 davant el Wolverhampton Wanderers.

Després de perdre 4-1 contra el Liverpool a mitja setmana, Pochettino hauria estat buscant una resposta positiva del seu equip diumenge.

L’entrenador en cap del Chelsea tenia motius per ser optimista quan Palmer va marcar el seu desè gol de lliga de la temporada per donar-li l’avantatge als blaus en els primers 20 minuts.

No obstant això, els llops ràpidament van tornar a passar Matheus Cunhaabans d’un Axel Disasi El gol en pròpia porta ha deixat Pochettino amb feina per fer al descans.

Malauradament per a Pochettino, només va poder veure com Cunha va afegir dos més al seu compte per completar el seu primer hat-trick de la Premier League.

Thiago Silva va marcar un cop de cap al minut 86 per tirar un gol enrere, però va fer poc per augmentar l’estat d’ànim a l’entorn de Stamford Bridge amb esbroncades escoltades al xiulet a temps complet.

En declaracions després de la derrota de diumenge, Pochettino va admetre que “ningú pot estar segur” enmig de les especulacions sobre el seu futur com a cap del Chelsea.

“No som prou bons”, va dir Pochettino als periodistes. “Jo també. Sóc responsable d’aquesta situació. El que hem demostrat avui no ha estat prou bo.

“No hem gestionat bé la situació i, és clar, ningú pot estar segur. No vull venir aquí a dir que sóc el millor. Tots som responsables.

L'entrenador en cap del Chelsea, Mauricio Pochettino, durant el partit amb el Tottenham Hotspur el 6 de novembre de 2023.

“Els jugadors han d’assumir la responsabilitat com jo. De moment no estem igualant la història del club. És cert.

“Hem d’acceptar-ho, ser crítics però no podem rendir-nos. Treballarem molt per canviar. Si no funciona d’aquesta manera, hem de seguir endavant i trobar una solució diferent”.

Pochettino també es va disculpar amb els seguidors del club després de la seva primera derrota competitiva a casa davant els Wolves des de la derrota per 2-1 el març de 1979.

El resultat es va moure Gary O’Neill’equip de l’equip a la 10a posició i va fer caure el Chelsea a la meitat inferior de la taula de la Premier League.

Pochettino haurà de recollir ràpidament els seus jugadors abans de la reunió fora de casa de dimecres amb l’Aston Villa en una repetició de la quarta ronda de la FA Cup.