Pep Guardiola critica l’actuació del Manchester City a la primera part en l’empat del Chelsea

L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, destaca la necessitat que el seu equip que persegueix el títol de la Premier League “actuï al seu nivell” durant tots els 90 minuts després de criticar el seu partit a la primera part en l’empat 1-1 de dissabte amb el Chelsea.

Manchester City gerent Pep Guardiola ha destacat la necessitat que el seu equip que persegueix el títol de la Premier League “actuï al seu nivell” durant els 90 minuts sencers després de criticar la seva demostració de la primera part en l’empat 1-1 a casa de dissabte amb Chelsea.

En una competició d’extrem a extrem ple d’acció a l’Etihad Stadium, els Citizens es van veure exposats al contraatac dels seus homòlegs de l’oest de Londres en diverses ocasions i es van quedar enrere tres minuts abans del descans gràcies a un final genial de l’ex. Extrem de la ciutat Raheem Sterling.

El conjunt de Guardiola ha millorat en el segon període, tot i que ha estat un malbaratament en el darrer terç, amb Erling Haaland incapaç de marcar cap dels seus nou intents de porteria, però la seva pressió implacable a l’últim terç finalment es va dir al minut 83 quan Rodri va llançar un potent cop de 20 iardes per salvar un punt en contra Maurici Pochettinocostat de.

La ratxa de 11 victòries del Man City en totes les competicions ha arribat a la seva fi i, posteriorment, ha caigut al tercer lloc de la taula de la Premier League, a dos punts de l’Arsenal en segon lloc i a quatre del líder Liverpool, tot i que amb un partit encara en joc.

Reflexionant sobre l’empat amb el Chelsea, Guardiola creu que el resultat és un recordatori de les pressions extremes que ha d’enfrontar el seu equip en la seva recerca per guanyar un quart títol consecutiu de la Premier League.

“Bé, no aconseguim el nostre nivell a la primera part”, va dir Guardiola als periodistes, citat per mancity.com. “Quan jugues contra equips que tenen compostura i prestigi com el Chelsea, has de fer el millor possible durant 94 o 95 minuts.

“Vam començar a jugar després d’encaixar un gol. No estàvem en el nostre millor moment i pot passar en la transició. Quan no estàs en el teu millor moment cedeix transicions. Passa. Però després, reaccionem com ho som. I vam crear molt, molt, molt.

“Tenen una o dues transicions per la seva qualitat i capacitat per mantenir la pilota amb corredors increïblement bons al davant.

“El resultat és aquest. Hem de fer millor a la primera part. Hem d’anar-hi. Com a equip [and] com a grup, la primera part no va ser com som nosaltres”.

Erling Haaland del Manchester City arriba a la porteria el 17 de febrer de 2024

Guardiola ha afegit: “La demanda és molt alta perquè ningú ens ho donarà [anything]. Hem de fer-ho tot.

“Sempre [it has] va passar en temporades anteriors i en aquesta temporada passarà. Som Man City, així que ho hem de fer per nosaltres mateixos.

“Tot el temps, sempre. Des del primer dia ho vaig dir. Espero que hem de millorar la primera part. Hem de millorar.

“La segona part va ser increïble. Com vam jugar i anem a fer transicions perquè va passar, però en general va ser molt bo”.

El Man City s’esforçarà per tornar a la manera de guanyar i passar a un punt de la cimera de la Premier League quan doni la benvinguda a Brentford a l’Etihad dimarts a la nit.