Oliver Glasner observa com el Crystal Palace va negar la victòria al final de l’Everton

A Crystal Palace se li nega la victòria davant el nou entrenador Oliver Glasner, mentre Amadou Onana rescata un punt per a l’Everton en un empat 1-1 a Goodison Park.

Amadou Onana va sortir de la banqueta de substituts per marcar l’empat tardà com Everton va aconseguir un punt en l’empat 1-1 de la Premier League amb Palau de Cristallque van ser vigilats pel nou gerent Oliver Glasner a Goodison Park el dilluns a la nit.

El concurs va tenir lloc poques hores després que Palace ho confirmés Roy Hodgson havia renunciat al seu càrrec com a gerent, amb el cap austríac Glasner nomenat com el seu successor amb un contracte de dos anys i mig.

Glasner estava a la grada com Paddy McCarthy i Ray Lewington va liderar els Eagles, que van trencar el marcador a mitja part de la segona part gràcies a un magnífic cop de llarga distància de Jordan Ayew.

Tanmateix, el Palace no va poder aguantar tres valuosos punts quan Onana es va dirigir cap a casa Dwight McNeilEl tir de córner de cinc minuts després del final per assegurar-se que el botí es repartís a Merseyside.

Un empat per al Palace amplia la seva ratxa de lliga sense victòries a tres partits i els permet mantenir-se en el lloc 16 de la taula de la Premier League, cinc punts per davant. Sean DycheL’Everton, que ha sortit de la zona de descens i ha arribat al 17è lloc per sobre de Luton Town, que ha caigut als tres últims només per diferència de gols.

La notícia principal de l’equip des de la perspectiva de l’Everton abans del llançament va ser el retorn de Abdoulaye Doucoure a l’alineació inicial després d’un període al marge per lesió, amb Jack Harrison caiguda a la banqueta de substituts com a conseqüència.

Pel que fa al Palau, Sam Johnstone reemplaçat Dean Henderson entre els pals després de vuit partits a la banqueta, mentre que endavant Odsonne Edouard –inicia el seu primer partit de lliga en dos mesos– i defensa Joel Ward retornat a costa de Matheus Franca i els ferits Marc Guehi.

Glasner no estava involucrat a la línia de banda ni al vestidor del Palace, però ràpidament va quedar clar que els Eagles es van establir amb una formació 3-4-3, que s’utilitzava habitualment durant l’època de l’austríac a càrrec de l’antic club Eintracht Frankfurt.

Ambdós equips van fer un inici enganyós i, per moments, descarat en els primers intercanvis, però va ser el Palace qui va semblar més segur en la possessió i va provar els guants de Jordan Pickford per primera vegada al minut 12, quan Edouard va fer un xut baix des d’un angle ajustat.

L’Everton va respondre bé quan Doucoure va llançar un cop des de la vora de l’àrea de penal a pocs metres d’amplada, abans Dominic Calvert-Lewin va colpejar un alt cop desviat de cap després de trobar una centrada convidada de McNeil al flanc esquerre.

Poc després de la mitja hora, es va produir una jugada ben treballada i fluida de Palace Daniel Muñoz tee up Jefferson Lerma per primera vegada des de l’interior de l’àrea, però s’ha desequilibrat i es va inclinar lleugerament enrere mentre col·locava el seu esforç alt per sobre del travesser.

de l’Everton Ashley Young Llavors es va requerir que s’encengués al pal posterior mentre va netejar Jean-Philippe MatetaRematada de cap cap avall fora de la línia des d’un córner del Palace.

El partit va cobrar vida en els últims cinc minuts, però hi va haver una manca de qualitat a l’espectacle, ja que ambdós bàndols es van anar per torns per trencar-se al contraatac i van llançar la pilota a la seguretat, per a la frustració del Goodison Park. fidel.

Les ocasions clares eren molt primes a l’inici de la segona part, però el Palace va tenir una bona oportunitat per trencar el marcador al minut 56, quan Mateta va col·locar la pilota per Tyrick Mitchell a l’esquerra de l’àrea de penal, però el lateral esquerre ha estat tancat bé per Pickford, que ha aconseguit batre l’intent de xip.

Jordan Ayew de Crystal Palace celebra el seu primer gol el 19 de febrer de 2024

L’Everton es va acostar a l’altre extrem just després de l’hora marcada quan Johnstone es va apartar James TarkowskiUn potent cop de cap des d’un córner abans que Doucoure fes un esforç cap a la porteria al pal posterior que va ser colpejat per Johnstone.

Dyche es va girar cap a Onana i Harrison per donar una espurna a la banqueta dels substituts, però pocs moments després de la seva presentació, Palace va obrir el marcador del no-res amb un impressionant cop de llarga distància d’Ayew al minut 66.

Mateta va retenir una pilota llarga i l’apagava Ayew, que va fer un toc abans de llançar un potent cop de 20 iardes més enllà d’un Pickford indefens cap a la cantonada més llunyana per silenciar els seguidors locals.

Aquest gol va donar vida a l’Everton de cara als últims 15 minuts, un període en què només el Sheffield United (19) ha encaixat més gols que el Crystal Palace (16) a la Premier League aquesta temporada.

Calvert-Lewin va dirigir el cap per poc abans que Johnstone es va llançar a la seva esquerra per treure un xut a mitges de Garner, però els Toffees van aconseguir restablir la paritat al minut 85 quan Onana es va alçar per sobre de la línia de fons dels Eagles per marcar el córner de McNeil des d’uns pocs. metres fora.

L’Everton no va poder trobar un guanyador en el temps de descompte i, tot i que poden treure positius de reclamar un punt contra el Palace, els homes de Dyche ara porten vuit partits de lliga sense guanyar.

Els Toffees continuaran buscant la seva primera victòria del 2024 quan viatgen a Brighton & Hove Albion dissabte, mentre que Glasner estarà al dugout per al seu primer partit de Crystal Palace a casa contra el Burnley, amenaçat de descens.