Mikel Arteta parla de la “tranquil·litat” de l’Arsenal després de la golejada de Burnley

Mikel Arteta parla de la “tranquil·litat” de l’Arsenal mentre els Gunners fan història del club en un desmantellament 5-0 de la Premier League del Burnley a Turf Moor.

Arsenal Entrenador en cap Mikel Arteta creu que la sensació de “tranquil·litat” dels Gunners està creixent després que el seu equip va batre un altre rècord del club en una derrota de 5-0 a la Premier League. Burnley a Turf Moor.

Els desafiadors del títol van viatjar a Lancashire després d’un sensacional cop de 6-0 contra el West Ham United l’11 de febrer, que va marcar la victòria més gran de l’Arsenal durant l’època de la Premier League.

Visitant un camp on Burnley va fer una història de pèrdues no desitjades a principis d’aquesta temporada, els Gunners gairebé van replicar la seva eliminació de sis gols del West Ham amb una altra actuació excepcional com a visitant, que va començar amb Martin Odegaard trobar la cantonada després de només quatre minuts.

Després d’una lleugera calma en l’acció, Bukayo Saka va duplicar l’avantatge dels Gunners des del punt de penal després Lorenz Assignon abatut Leandro Trossardi l’anglès va doblar el seu compte per a la tarda dins dels dos primers minuts de la segona part.

Tot i una llarga demora en el joc a causa d’una greu lesió de Burnley Aaron Ramseyl’impuls de l’Arsenal no es va interrompre, i Trossard va aconseguir un quart davant l’alegre final visitant al minut 66.

Quan queden 12 minuts de temps normal, Kai Havertz després va culminar una exhibició de cinc estrelles amb una bona vaga en solitari, trobada Jakub KiwiorLlançament ràpid de l’home, fent passar la pilota a través Hannes Delcroixles cames i disparant cap a baix James Traffordl’objectiu de.

El cop de Burnley va marcar la primera vegada en la història de l’Arsenal que guanyava els cinc primers partits de la lliga d’un any natural, i acabarà el cap de setmana en segon lloc gràcies a l’empat del Chelsea amb el Manchester City a l’inici de la tarda.

“En aquests moments estem mostrant una gran eficiència davant de la porteria, i veus especialment el propòsit, la manera com estem jugant”, va dir Arteta als periodistes en la seva roda de premsa posterior al partit.

“Sempre volem jugar endavant i ser una amenaça, i els jugadors de davant, se senten molt connectats en aquests moments. És una història diferent perquè ens dóna molta més tranquil·litat, sobretot per acabar els partits”.

Abans d’anar a Dubai per a un camp d’entrenament d’hivern, l’Arsenal només havia marcat cinc gols en set partits del 9 de desembre al 7 de gener, però els Gunners rejovenits n’han acumulat 21 en els seus últims cinc partits a la màxima categoria.

Martin Odegaard de l'Arsenal celebra el seu primer gol el 17 de febrer de 2024

A més de guanyar els seus cinc primers partits de lliga d’un any natural per primera vegada, la despietada actuació de dissabte també va veure que l’Arsenal va marcar almenys cinc gols en partits de lliga consecutius; una cosa que mai havien aconseguit en els seus 138 anys d’història.

Després del seu blau hivernal, Arteta es va alegrar de veure com el seu equip no mostrava pietat a Turf Moor, i va afegir: “La contribució de cada jugador ha estat molt, molt bona i el fet que l’equip semblava que volia més. No ho eren. satisfets, volien marcar més i no encaixar cap gol, així que estic molt content de veure aquesta consistència.

“Crec que l’amenaça, el propòsit, l’activitat i les connexions dels jugadors en aquests moments flueixen i realment ho volen. Ara tenim impuls i l’hem de mantenir.

“Volem més i sabem com d’important és la diferència de gols per estar allà dalt. Cada jugador, tant si juga un minut com si juga 30 minuts, l’aportació que està disposat a donar a l’equip és molt positiva, així que seguim fent-ho. “

Encara a només dos punts del líder Liverpool, l’Arsenal es pren ara una pausa de l’acció de la Premier League per preparar el partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions amb el Porto dimecres.