Mauricio Pochettino elogia la professionalitat del Chelsea després de la victòria del Fulham

L’entrenador en cap Mauricio Pochettino elogia la professionalitat del seu equip del Chelsea després que va superar el Fulham per un marcador d’1-0 a la Premier League.

Maurici Pochettino ha suggerit que estava orgullós de com Chelsea van lluitar per aconseguir una victòria per 1-0 sobre el Fulham dissabte a la tarda.

Els blaus van entrar al Derbi de l’oest de Londres a Stamford Bridge conscient que una victòria de dos gols pot ser suficient per passar a la setena posició de la classificació de la Premier League.

El Chelsea, en canvi, s’ha hagut de conformar amb pujar al vuitè lloc després d’a Cole Palmer el penal al final de la primera part va resultar decisiu en un partit molt renyit.

Tot i que el Chelsea va desaprofitar una sèrie d’obertures en un extrem, també va haver de defensar-se amb valentia per l’altre per preservar el que va ser una rara porteria a la primera categoria.

No obstant això, l’equip de Pochettino ha guanyat ara tres partits seguits a la Premier League, així com 12 punts de 15 possibles, amb l’única derrota davant el Wolverhampton Wanderers.

Tot i que el Chelsea va rebre crítiques justificades pel revés de l’1-0 a Middlesbrough a la Copa EFL a principis d’aquesta setmana, Pochettino considera que les seves millores haurien de ser més àmpliament reconegudes.

Parlant amb els periodistes en una roda de premsa, segons ha citat futbol.londresl’argentí va dir: “Si veieu l’últim període de competició diferent, vam ser un dels millors equips que va fer.

“Parlant de resultat, l’únic resultat que no vam aconseguir contra MIddlesbrough, afecta la nostra carrera i la nostra percepció de la gent. Si tornes a l’últim mes, érem un dels millors bàndols.

“Tres partits seguits a la Premier League, quatre a Stamford Bridge, cosa important per a l’equip en la manera com estem construint aquest procés per sentir la confiança, la confiança i acceptar les crítiques. Anys anteriors a copes, els equips també van ser derrotats. però això és part del procés, part de la realitat.

“Sabem molt bé com hem de seguir treballant i els jugadors d’avui han estat molt professionals. Molt contents amb els primers 30 minuts de la segona part i crec que hem fet i hem vinculat molt bé.

“És bo veure com aquest equip jove defensa de la manera que hem fet i fent tot el possible per intentar aconseguir el resultat”.

El Chelsea té ara un descans de 10 dies abans d’enfrontar-se al Middlesbrough al partit de tornada de la seva semifinal de la Copa EFL el 23 de gener, amb un empat de la FA Cup contra l’Aston Villa i un partit de la Premier League a Liverpool que seguirà en ràpida successió.