Man United comparteix rècord no desitjat amb Sheffield United després del sorteig de Brentford

El Manchester United ara comparteix un rècord defensiu no desitjat amb el Sheffield United, el primer classificat, després de l'empat 1-1 amb el Brentford dissabte.

Manchester United s'han convertit només en el segon equip de la Premier League, juntament amb Sheffield United – establir una gesta no desitjada a la màxima categoria aquesta temporada.

El rècord es va establir en l'empat 1-1 a casa Brentford dissabte a la nit, on els diables vermells gairebé van arrabassar una victòria improbable Mont MasonVaga del minut 96.

No obstant això, després de dominar els procediments de principi a fi, Brentford va ser recompensat amb un empat, com Kristoffer Ajer acomiadat a casa des de Ivan ToniCreu de nou minuts després del temps de descompte.

Thomas FrankEls homes de l'equip van colpejar la fusta en tres ocasions, i Toney també va tenir un gol marcat per un fora de joc molt ajustat a la segona part.

El resultat va fer que el Man United caigués més enllà del ritme en la cursa per acabar entre els cinc primers, ja que ara se situa a vuit punts del Tottenham Hotspur, després de vèncer el Luton Town a principis de la jornada.

La defensa amb fuites del Man United equival a una gesta no desitjada contra Brentford

Erik ten HagL'equip de va permetre 31 tirs a la seva porteria contra els Bees, convertint-se en el segon equip que ha concedit més de 30 tirs en almenys dos partits de la Premier League aquesta temporada.

Un viatge als rivals del Liverpool al desembre també va veure que Man United renunciava a almenys 30 tirs, com Jurgen KloppEls homes de l'equip van colpejar la porta però no van trobar cap gol en l'empat 0-0, tot i registrar 34 intents.

Només el Sheffield United, que està al final de la taula, també ha permès més de 30 tirs als seus gols en almenys dos partits de la Premier League aquesta temporada.

Això no és un bon aspecte del United, tenint en compte això Chris WilderEls homes han marcat 77 gols en 29 partits de lliga aquesta temporada i se situen a set punts de la seguretat.

Andre Onana del Manchester United salva de Ben Godfrey de l'Everton el 9 de març de 2024

Encedir ocasions s'ha convertit en un problema habitual per al Manchester United

Aquests dos partits tampoc han estat únics, ja que el United també va concedir nombroses ocasions en la seva anterior sortida de lliga contra l'Everton.

Un atac contundent dels Toffees va ser desproporcionat a Old Trafford, sense trobar la xarxa tot i haver fet 23 tirs a la porteria del Man United.

El Liverpool també va aconseguir 25 tot i caure en una derrota en la pròrroga als quarts de final de la FA Cup amb el Man United, mentre que el Manchester City va superar els de Ten Hag per 27-3 en la seva victòria al derbi a principis de mes.

Això vol dir que durant els seus últims quatre partits, el United ha concedit 106 tirs, sent relativament afortunat de concedir només set gols i perdre només una vegada.

Encara més sorprenent, tenint en compte les possibilitats renunciades, el United ara té el quart millor rècord defensiu de la Premier League, després que l'Everton encaixés dues vegades a Bournemouth ahir.

Els resultats, però, no han arribat en tàndem, ja que el United segueix molt enrere a la caça de la Lliga de Campions al sisè.