Luton Town es manté entre els tres últims amb un empat a casa contra l'Everton

El Luton Town perd l'oportunitat de sortir de la zona de descens de la Premier League, ja que empata 1-1 amb l'Everton en el enfrontament de divendres a Kenilworth Road.

Ciutat de Luton va perdre l'oportunitat de sortir de la zona de descens de la Premier League divendres al vespre, ja que van empatar 1-1 amb Everton a Kenilworth Road.

Dominic Calvert-Lewin va avançar l'Everton des del punt de penal al minut 24, abans Elijah Adebayo va empatar el marcador set minuts després, i va acabar tot a Luton.

El resultat ha deixat Rob EdwardsL'equip ocupa el 18è lloc de la taula, igualat a punts (26) amb el Nottingham Forest, 17è, que ara té un partit a la mà, mentre que l'Everton es manté en el 15è, passant a 37 punts dels seus 36 partits.

El Luton acabarà la seva campanya amb partits contra el West Ham United (A) i el Fulham (H), i sembla que la cursa per mantenir-se a la divisió anirà al fil, amb Burnley a només dos punts de distància, a la 19a posició i també ara. un joc a la mà sobre els Hatters.

Luton podria caure a la 19a posició de cara a la setmana 37

Teden Mengi Potser va tenir la sort de no concedir un penal al minut 16 per un repte Dwight McNeilperò poc després, el central del Luton va ser sancionat per una falta innecessària Jarrad Branthwaite després d'un córner a l'àrea local.

L'àrbitre va ser enviat al monitor seguint els consells del VAR, i no va ser cap sorpresa quan va assenyalar el punt; Calvert-Lewin va augmentar els Toffees i va aconseguir disparar el seu esforç per davant del porter del Luton. Thomas Kaminskique va posar una cama a la pilota, per posar els gegants de Merseyside per davant.

Tanmateix, retirar-se a la seva closca no ha estat la manera de Luton aquesta temporada, i no ho serà mentre Edwards estigui al capdavant.

L'empat de l'equip local va arribar al minut 31, amb Adebayo demostrant-se massa gran i massa fort per a Ashley Young al pal llunyà, el davanter recollint una centrada des de Albert Sambi Lokonga abans de disparar passat Jordan Pickford i a la cantonada inferior.

Hi va haver comprovació d'una possible falta a Young, però es va considerar que era un repte just.

Adebayo ara té 10 gols a la Premier League aquesta temporada, i el seu total és encara més impressionant tenint en compte que va estar baixa entre mitjans de febrer i finals d'abril per lesió; Luton farà bé a mantenir-lo aquest estiu si descendeix.

Elijah Adebayo marca 10 gols de la Premier League per a la temporada

L'Everton va dominar la possessió cap al final del primer període, però els dos equips van anar igualats, amb un gran segon 45 minuts de futbol de la Premier League per arribar a Kenilworth Road.

Gabriel Osho va enviar un poc desviat del pal de l'Everton a principis de la segona part, abans Ross Barkley Ha rematat de cap per sobre del travesser, amb Luton fent tota l'empenta a casa.

L'Everton va continuar sent una amenaça, però, amb Kaminski fent una aturada brillant per evitar un esforç especulatiu de Jack Harrisonque va ser el jugador més amenaçador de l'equip visitant durant llargs períodes.

Kaminski va fer una altra parada impressionant al minut 77 per evitar un cop de cap de Calvert-Lewin, abans Luke Berry va ser denegat dues vegades al final, una per Pickford i una altra per un defensor de l'Everton, i Branthwaite va fer-ho de manera brillant per convertir un Andros Townsend esforç a tot el lloc.

Finalment, no hi va haver més gols a Kenilworth Road, però, amb Luton que es va conformar amb un punt, i ara buscaran favors en altres llocs quan es tracti de la seva batalla per mantenir-se a la divisió.