Luka Doncic és l'únic Maverick que té múltiples triples a les Fins

L'avantatge de la pista local a Boston és molt poc, sobretot a la postemporada. Els Mavericks van ser víctimes d'això en els dos primers partits. A més, l'equip no està disparant bé des de més enllà de l'arc a les finals de l'NBA. Luka Doncic és l'únic jugador dels Mavericks amb múltiples tresos fets en aquesta sèrie. Dallas no tornarà a la final amb el tipus de producció.

Pot Dallas revertir el seu tir de tres punts als Jocs 3 i 4 a casa?

En els dos primers partits de les Finals de l'NBA del 2024, els Dallas Mavericks tenen una combinació de 13-53. Luka Doncic té vuit d'aquests quinze fets de tres. Tots els altres jugadors de l'equip han colpejat un tres o menys. Contra els Celtics al partit 1, Kyrie Irving va ser 0-5 des de més enllà de l'arc. PJ Washington va ser 0-3 des de més enllà de l'arc. Dallas va fer set triples aquell partit. Quatre d'ells procedents de Luka Doncic. Josh Green, Derrick Jones Jr. i Jaden Hardy van fer un tres cadascun.

Després d'una dura derrota al joc 1, els Mavs esperaven recuperar-se al joc 2. Van mantenir el partit competitiu a la primera part. Dallas va perdre tres punts al descans. Boston va tenir avantatge a la segona part i va poder tancar el segon partit amb una victòria per 105-98. En aquella competició, Luka Doncic va tornar a ser l'únic Maverick que va colpejar múltiples triples. Va ser 4-9 de tres. PJ Washinton i Dante Exum van fer un tres cadascun, Kyrie Irving ha estat inexistent en atac per començar les finals de l'NBA. Té un 0-8 combinat des de fora de l'arc en els dos primers partits.

Els Mavericks han tingut aspectes de qualitat des de les profunditats, però simplement no estan fent els trets. Afortunadament, l'equip ha tornat a casa per als Jocs 3 i 4. Dallas necessita igualar la sèrie en els propers dos partits si volen tenir una oportunitat real de tornar. Han de tirar millor que un 13-53 combinat des de més enllà de l'arc per tenir una oportunitat contra els Celtics. Boston també no té por de disparar des de més enllà de l'arc. El tercer partit és demà a la nit a Dallas.