Lucas Digne trenca els cors de Luton Town amb el guanyador de l'últim cop de l'Aston Villa

Lucas Digne marca un guanyador al minut 89 quan l'Aston Villa va marcar una victòria per 3-2 sobre Luton Town en el enfrontament de la Premier League de dissabte a Kenilworth Road.

Aston Villa van reforçar el control de la quarta posició de la taula de la Premier League gràcies a una victòria per 3-2 sobre amenaça de descens. Ciutat de Luton a la sortida tardana de dissabte a Kenilworth Road.

Ollie Watkins va marcar un doblet a la primera part per a Villa, però Luton va produir una contraataca a la segona part, reduint a la meitat el desavantatge al minut 66. Tahith Chongabans Carlton Morris va fer el 2-2 al minut 72.

Rob EdwardsL'equip va anar a buscar el guanyador, però Villa va aconseguir trobar el cinquè gol del partit al minut 89, amb Lucas Digne tornant a casa de prop per trencar els cors de Luton.

Villa es manté quart, però ara té cinc punts per davant del Tottenham Hotspur, cinquè classificat, i 11 per sobre del Manchester United, sisè, mentre que Luton es manté 18è, a quatre punts del 17è, Nottingham Forest amb un partit a la mà.

Els visitants van tenir una visió primerenca del gol de Luton, amb Leon Bailey llançant una centrada perillosa a l'àrea de penal, però Jacob Ramsey només podia ample del pit del pal sota pressió.

Ramsey va ser una gran amenaça per a Villa en els primers intercanvis, amb l'atacant novament trencant cap a la porteria de Luton al quart minut, però Amari'i Bell s'ha trobat a l'alçada per fer el repte, abans que el defensa es veiés obligat a abandonar el camp moments després per una lesió.

El porter del Luton Thomas Kaminski va entrar a l'acció al minut 14 per evitar un esforç de Ramsey, que ha estat trobat dins l'àrea de penal de l'equip local per John McGinn.

Douglas Luiz Va tenir una mitja oportunitat des del córner resultant, però la rematada de cap del brasiler va sortir fora de la porteria, abans que Kaminski fes una altra aturada intel·ligent per denegar Watkins al minut 23.

Villa va fer el gran avançament des del córner resultant, però, amb Watkins dirigint el lliurament de Bailey al fons de la xarxa per silenciar els seguidors locals.

Clement Lenglet Va dirigir de cap una entrega de McGinn per sobre del travesser al minut 32, amb Villa buscant més gols contra un equip de Luton que lluitava per posar-se en marxa a Kenilworth Road.

Watkins s'ha tornat a apropar al minut 34, amb l'anglès que ha disparat poc desviat del pal llunyà després d'haver treballat una iarda d'espai en una posició perillosa.

Villa va doblar l'avantatge al minut 40, amb Watkins que va trobar el fons de la xarxa amb un final contundent després de rebre una ràpida falta de Luiz; El gol es va anul·lar inicialment per fora de joc, però la comprovació del VAR resultant va demostrar que el jove de 28 anys estava just en joc.

Morgan Rogers Ha estat a punt de marcar el 3-0 al minut 44, quan ha enviat un a l'extrem de la xarxa, però Kaminski ha estat a punt per fer una aturada brillant.

Atacant de Luton Andros Townsend Va tenir mitja oportunitat per marcar el 2-1 al final del primer període, però l'experimentat atacant ha rematat de cap per sobre del travesser des de molt a prop, abans que Kaminski negués a Bailey per l'altre extrem, amb dos gols separant els equips a la mitja part. – descans horari.

Els locals eren el millor equip a l'inici del segon període, amb Villa finalment sotmès a una certa pressió, però els d'Edwards tenien dificultats per tallar ocasions clares.

Morris va tenir una mitja oportunitat des d'un córner al minut 57, però el seu cop de cap va ser massa alt.

La pressió continuava des del Luton, però com ha passat sovint aquesta temporada, faltava l'última peça de qualitat a l'últim terç del camp.

Els locals van aconseguir registrar-se al minut 66, però, amb Chong disparant al fons de la xarxa després d'un període de pànic dins l'àrea de Villa, amb Matty Cash un cap fora de la línia i el porter del Villa Emiliano Martínez aturada abans que Chong reduís la desavantatge a la meitat des de prop.

A continuació, Luton va empatar el marcador al minut 72, amb Morris llançant un excel·lent tir lliure de volea Alfie Doughty a la cantonada inferior de la xarxa.

Morris va estar a punt d'enviar els locals 3-2 per davant tres minuts més tard, però el seu cop de cap el va mantenir Martinez, amb Villa a punt de aguantar a Kenilworth Road.

Morris va tenir una altra oportunitat d'or al minut 85, fent una volea molt lluny del pal llunyà aquesta vegada, tot i que la bandera del fora de joc es va aixecar poc després.

Villa finalment va trencar el cor de Luton al minut 89, amb el substitut Digne de cap una centrada Moussa Diaby al fons de la xarxa des de prop per guanyar-lo als visitants en unes circumstàncies increïbles.

Teden Mengi Ha tingut una oportunitat tardana per fer el 3-3 des d'un córner, però ha rematat de cap per sobre del travesser.

L'equip d'Emery centrarà ara la seva atenció cap a la Lliga de Conferències de la UEFA, viatjant a l'Ajax per al partit d'anada dels vuitens de final el dijous, abans d'enfrontar-se al Tottenham en un gran partit de lliga diumenge vinent.

Luton, per la seva banda, intentarà evitar una sisena derrota consecutiva en totes les competicions quan viatgen a Crystal Palace a la Premier League dissabte vinent a la tarda.