L'extrem del Bournemouth pateix un cop per lesió en la derrota del Luton Town

L'extrem del Bournemouth, Marcus Tavernier, es lesiona en la derrota de dissabte per 2-1 davant el Luton Town a Kenilworth Road.

Bournemouth extrem Marcus Tavernier es va lesionar en la derrota de dissabte per 2-1 a Ciutat de Luton.

Tavernier va fer el seu 24è inici de temporada de la Premier League a Kenilworth Road, i va estar a prop de trobar la xarxa a la primera part quan va sacsejar el marc de la porteria.

El jugador de 25 anys finalment va marcar el primer gol al minut 52, marcant la cantonada inferior amb un cop impulsat des de la vora de l'àrea.

Malauradament per a Tavernier, va resultar ser un dels seus actes finals abans de ser obligat a marxar poc abans de l'hora.

En absència de Tavernier, els Cherries no van poder suportar una reacció tardana dels seus oponents amenaçats amb el descens.

Jordan Clark va restablir la paritat al minut 73, abans Carlton Morris va completar el canvi en l'últim minut del temps reglamentari.

Després del resultat decebedor, el cap de Bournemouth Andoni Iraola va revelar que Tavernier s'haurà de sotmetre a una exploració després de patir un problema als isquiotibials.

“És una lesió als isquiotibials”, va dir Iraola Eco diari. “Serà difícil, espero que jugui abans d'acabar la temporada, però hem de veure la ressonància magnètica i què ens diu.

“Crec que ha fet una molt bona setmana. Avui ha tingut bones ocasions a la primera part. A la segona part ha marcat i ho ha fet molt bé defensivament.

“Però aquestes coses passen i probablement en el pitjor moment per a ell i per a nosaltres, en aquest moment del partit. Però és una lesió als isquiotibials i serà difícil”.

L'entrenador del Bournemouth, Andoni Iraola, reacciona el 9 de març de 2024

Adams pateix un altre contratemps per lesió

Iraola també ho ha confirmat Tyler Adams va quedar fora de la plantilla a causa d'un problema d'esquena en lloc d'una recurrència de la seva lesió isquiotibial.

“Tyler es va despertar fa dos dies amb espasmes a l'esquena i no estava disponible”, ha afegit Iraola. “No té res relacionat amb els isquiotibials, però no estava disponible per al joc”.

Adams, que va completar el trasllat del Leeds United l'estiu passat, ha vist la seva primera temporada amb els Cherries interrompuda per problemes de lesions.

L'internacional nord-americà va tornar d'una llarga absència per aparèixer com a substitut en el partit invers del mes passat contra el Luton, abans de fer la seva primera sortida a la Premier League amb els Cherries en la victòria per 2-1 contra l'Everton.

El Bournemouth haurà de reprendre la seva primera derrota des del febrer, quan el proper cap de setmana serà seu al Manchester United.