L'Atlètic de Madrid supera el Borussia Dortmund en l'anada captivadora

L'Atlètic de Madrid va sobreviure a una lluita del Borussia Dortmund per aconseguir una victòria per 2-1 a l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions.

Atlètic de Madrid va registrar una victòria ajustada per 2-1 a casa seva Champions League quarts de final contra Borussia Dortmund.

Migcampista argentí Rodrigo de Paul es va abocar Ian MaatsenUna passada fluixa de l'Atleti per donar una avantatge primerenca al Civitas Metropolitano.

Els locals es van beneficiar d'un altre error defensiu per duplicar el seu avantatge Samuel LinoEsforç al minut 32.

Diego SimeoneEl bàndol semblava anar cap a la victòria fins que Sebastien Haller va sortir de la banqueta per disparar al pal proper per donar a Dortmund un punt de peu molt necessari.

El conjunt alemany ha estat agònicament a prop de trobar un empatador tardà, colpejant la fusta en dues ocasions per deixar-los amb un dèficit per bolcar al partit de tornada.

L'ambient estúpid del Metropolitano semblava tenir un efecte negatiu en els visitants nerviosos, amb un primer error que va regalar als amfitrions un preciós primer gol.

Després de ser pressionat per Gregor KobelA la passada de Maatsen, Maatsen va veure la seva pilota temerària tallada per De Paul, que va produir un acabat net amb l'exterior del peu dret.

Antic home de Dortmund Axel Witsel després va treure una magnífica reacció aturada de Kobel amb un xut de cap que finalment hauria estat descartat per fora de joc.

Quan el concurs va passar de la mitja hora, Fèlix Nmecha va oferir la primera amenaça significativa del Dortmund, dirigint-se de cap per sobre del travesser després d'aixecar-se alt per trobar un córner.

Uns instants després, Lino va marcar el seu setè gol de la temporada per aprofitar al màxim un error de comunicació entre Nico Schlotterbeck i Mats Hummels.

Álvaro Morata es va llançar sobre una bola solta per trobar-la Antoine Griezmanni el francès va perdre poc temps en jugar amb Lino, que el va controlar amb el seu primer toc i amb calma el va clavar a casa amb el segon.

El Dortmund va intentar reduir a la meitat el desavantatge abans del descans del descans, amb Karim Adeyemi veure el seu xut desviar-se per sobre del travesser, abans Jan Oblak va baixar bé per evitar la rematada impulsada de Maatsen.

Sebastien Haller del Borussia Dortmund celebra el seu primer gol el 10 d'abril de 2024

Tot i que els visitants van començar el segon període brillant, el lateral de l'Atlètic Nahuel Molina Va intentar sumar un tercer gol quan va tallar dins i va obligar Kobel a fer una forta aturada a prop del pal.

Quan faltaven uns 15 minuts per al final, el porter del Dortmund va fer una magnífica parada de reacció per evitar que Lino toqués a casa des d'uns quants metres.

Des de gairebé un tercer, els visitants van aconseguir reduir a la meitat el dèficit gràcies al primer gol de Haller a la Champions de la temporada.

La intercepció fallida de Molina va crear l'oportunitat per a Haller de girar i disparar un xut baix a la cantonada inferior per canviar la complexió de l'empat.

Amb un impuls a favor, el Dortmund va estar a prop d'aconseguir l'empat tardà, amb Jamie Bynoe-Gittens sacsejant la fusta amb un cop desviat.

Julian Brandt després va enviar el seu cop de cap a estavellar-se contra el marc de la porteria en els darrers moments d'un partit d'anada contundent.

Amb l'empat ben preparat, els dos equips tornaran a centrar la seva atenció en els assumptes de la lliga abans de tornar a reunir-se al Signal Iduna Park dimarts vinent.