L'Everton continua amb una bona carrera amb la victòria sobre Sheffield United

Abdoulaye Doucoure marca l'únic gol quan l'Everton va guanyar per 1-0 al Sheffield United en la competició de la Premier League de dissabte a Goodison Park.

Abdoulaye Doucoure va marcar l'únic gol com Everton va aconseguir una victòria per 1-0 Sheffield United a la competició de la Premier League de dissabte a Goodison Park.

Sean DycheL'equip ha guanyat quatre dels seus últims cinc partits de lliga, mantenint-se invicte en el procés, amb el resultat que els deixa 15è a la taula amb 40 punts.

Doucoure va encapçalar el guanyador al minut 31, amb el Sheffield United patint la seva derrota número 27 de la campanya, mentre que ara ha cedit 101 vegades a la Premier League aquesta temporada.

L'Everton ha guanyat cadascun dels seus últims cinc partits de lliga a Goodison Park, mantenint la porteria a blanc en tots aquests partits, i el conjunt del Merseyside ara apostarà per acabar la seva campanya amb un resultat positiu contra l'Arsenal el proper cap de setmana.

Sheffield United, per la seva banda, posarà fi a la que ha estat una temporada difícil a casa del Tottenham Hotspur.

L'excel·lent curs de forma de l'Everton continua

Doucoure hauria d'haver avançat l'Everton en les primeres etapes després del treball intel·ligent Dominic Calvert-Lewinperò el migcampista va veure que el porter del Sheffield United el impedia el seu esforç Wes Foderingham.

Els Toffees eren l'equip al davant, però Sheffield United estaven vivint els seus moments, amb Cameron Archer enrotllant-se just passat el pal des d'un gran angle.

L'Everton ha marcat el pas al minut 31 gràcies a Doucoure, que ha rematat de cap una centrada de Calvert-Lewin al fons de la xarxa des de prop.

El VAR va fer una ullada a un incident relacionat Jack Robinson i Calvert-Lewin al final del primer període, amb el defensa del Sheffield United empenyent el davanter de l'Everton a terra, però la decisió inicial d'una targeta groga es va mantenir, amb els Blades mantenint els 11 homes al camp.

Jarrad Branthwaite de l'Everton en acció amb Cameron Archer de Sheffield United l'11 de maig de 2024

L'Everton manté una altra porteria a blanc

El porter de l'Everton Jordan Pickford havia d'estar alerta per evitar una unitat potent Andre Brooks al final del primer període, i el xiulet del descans va sonar amb els Toffees, que van fer cinc tirs a porteria en els primers 45 minuts, liderant cortesia de cap de Doucoure.

Ben Brereton Díaz acabava de fallar la porteria amb un potent impuls al minut 57, abans que el davanter cedit dels Blades s'hagués dirigit de cap per sobre del travesser 10 minuts després.

Archer també es va apropar al Sheffield United al final, amb Chris WilderL'equip de l'equip pressionant per l'empat en el segon període, però l'Everton va aconseguir una altra porteria a blanc.

Jarrad Branthwaite va tornar a ser destacat enmig de la defensa de l'Everton, i serà fascinant veure què passa amb l'anglès durant el mercat de fitxatges d'aquest estiu.

Amadou Onana i Calvert-Lewin també es troben entre els que probablement seran objecte d'interès, ja que els problemes fora del camp d'Everton poden provocar que alguns jugadors clau marxin al proper mercat.