Les esperances europees del Newcastle United es van malmetre a l'estancament de Brighton & Hove Albion

Les aspiracions europees del Newcastle United pateixen un lleuger cop en l'empat 1-1 de la Premier League amb Brighton & Hove Albion al St James' Park.

Newcastle UnitedLes aspiracions europees de l'equip han patit un lleuger cop en l'empat 1-1 amb la Premier League Brighton & Hove Albion al parc de Sant Jaume.

En una competició molt mancada de qualitat en els terços ofensius, Joel Veltmanva posar l'obrer Roberto De ZerbiEls homes merescudament avançaven, però Sean Longstaff va respondre pels Magpies abans del descans.

La pressió tardana de Newcastle va ser inútil, ja que els Magpies, sisè, van caure a sis punts del cinquè Tottenham Hotspur, mentre que el Chelsea i el Manchester United es mantenen a poca distància de Eddie Howehomes de, que almenys poden recórrer a la seva diferència de gols superior.

No obstant això, un punt per als Seagulls és suficient per tornar-los a la meitat superior de la taula a costa del Bournemouth, tot i que també només lideren els Cherries per diferència de gols a la 10a posició i gairebé segur que no jugaran al continent la propera temporada. .

Longstaff respon a l'obertura de Veltman

Tan aviat com el davanter dels Magpies Callum Wilson va començar a reactivar el seu toc golejador abans de patir un altre contratemps en la forma física: Elliot Anderson va substituir el seu company d'equip absent, i Brighton va poder empatitzar; Julio Enciso va intervenir per la víctima del turmell Joao Pedro.

Davant l'atenta mirada de l'entrenador d'Anglaterra Gareth SouthgateBrighton va estar forçant el problema una mica més en els primers intercanvis, i els seus esforços van ser recompensats amb 18 minuts al rellotge.

Un racó desbordant des de Pascal Gross va fer el mal, ja que el lliurament de l'alemany va ser assentat al pal posterior Danny Welbecki el defensa holandès Veltman va aconseguir intimidar a Anderson abans d'agrupar la pilota a la cantonada més llunyana.

La resposta del Newcastle a quedar-se enrere va ser en bona part positiva, però no fins al minut 34 Bart Verbruggen forçat a una acció significativa, aturant la rematada de cap de Sean Longstaff des d'un Anthony Gordon cantonada.

Els esforços defensius de Brighton no van ser ajudats per una lesió del golejador Veltman cinc minuts abans del descans. Tariq Lamptey va entrar al seu lloc, i casualment va ser un atac per l'esquerra que va donar els seus fruits als Magpies al quart minut addicional.

La vaga de Gordon es va descartar perquè es va compartir el botí

Gordon va fer de manera brillant per mantenir la possessió dins del quadre de Brighton i va alimentar Anderson, la retallada del qual va ser en els diners perquè un Longstaff no marcat trobés la xarxa amb un acabat nítid per primera vegada amb el peu lateral.

Cagey va ser la paraula per descriure l'inici de la segona part al St James' Park, on els substituts del Newcastle van ser els principals punts de conversa; Alexandre IsakLa tarda va acabar prematurament al minut 68, però Joelinton va ser convocat per al seu primer partit a casa des del desembre.

Els dos bàndols estaven completament desproveïts d'un instint assassí en el tercer atac durant una segona meitat discreta, però els homes de Howe van començar a bufar i bufar cap al final, ja que tots dos Miguel Almirón i Harvey Barnes va estar a prop en els últims 13 minuts.

Els Magpies sí que van tenir la pilota al fons de la xarxa de Brighton per mitjà de Gordon al minut 85, però l'assistent Almiron no va poder aguantar la carrera i va ser atrapat en fora de joc, i els homes de De Zerbi no van cedir mentre estava sota el cosh en el temps addicional.

El penúltim partit de la campanya de Newcastle veu els Magpies dirigir-se al Manchester United el 15 de maig, el mateix dia que Brighton rebrà el Chelsea a l'Amex.