L’enfonsament de Marko Arnautovic va perseguir l’Atlètic de Madrid mentre l’Inter de Milà avançava a l’anada

El gol de Marko Arnautovic a la segona part impulsa l’Inter de Milà a guanyar per 1-0 l’anada davant l’Atlètic de Madrid en els vuitens de final de la Lliga de Campions.

Marko Arnautovic va fer la diferència com Inter de Milà va guanyar per 1-0 Atlètic de Madrid a la primera etapa de la seva Champions League eliminatòria dels vuitens de final a San Siro.

El jugador de 34 anys havia rebutjat dues ocasions magnífiques abans d’encertar amb la seva tercera per enfonsar el conjunt de la Lliga, que va defensar amb obstinació durant la major part del partit però va oferir molt poca amenaça en l’últim terç.

Abans de l’inici a San Siro, es va fer un homenatge en memòria del difunt lateral de l’Inter Andreas Brehmeanotador del gol de la victòria d’Alemanya Occidental a la final del Mundial de 1990, després de la seva mort als 63 anys.

Simone InzaghiEl bàndol de ‘s va prendre ràpidament el control dels procediments en els intercanvis d’obertura, però Diego SimeoneEls defenses rojiblancs sovint estaven al lloc adequat en el moment adequat per netejar les pilotes soltes i no van permetre als locals ni un sol xut a porteria durant els primers 20 minuts.

Apel·lacions a mitges per un penal en contra Nahuel MolinaL’handbol de l’equip al minut 13 es va desviar ràpidament: el braç del defensor estava al seu costat quan Henrikh MkhitaryanEl cop d”s va desviar cap al seu cos a través del peu de Axel Witsel.

L’enfocament d’esquena contra la paret de Simeone va continuar guanyant mentre el rellotge avançava a la mitja part, forçant Lautaro Martínez per provar sort des de la distància al minut 32, però el seu intent va ser alt i gens maco.

L’argentí va tirar tardàment el primer xut a porteria del partit al minut 36, passant per davant José Giménez conèixer a Nicolò Barella centre, però la seva rematada de cap estava massa a prop Jan Oblak.

Només dos moments després, Rodrigo de Paul gairebé anul·la l’esforç defensiu de l’Atlètic amb una passada terrible directa a Marcus Thuramque va batre Witsel a la pilota solta i va trobar a Martínez en una posició central, però els visitants van aconseguir recuperar els cossos per desviar la pilota a córner.

Aquella jugada aturada no va quedar en res, tot i que l’Inter començava a beneficiar-se d’una jugada descuidada del conjunt de Simeone, que necessitava que Oblak estigués alerta per recollir el xut ras de Thuram al minut 43.

Tots dos entrenadors van optar per un petit retoc per a la segona part, ja que Thuram va deixar pas a Arnautovic en l’atac de l’Inter, mentre que Stefan Savic va substituir Giménez a la rereguarda de l’Atlètic.

Una oportunitat d’or va caure en Arnautovic a només quatre minuts del segon 45, com Federico Dimarco va llançar una pilota fulgurant al pal posterior, però l’austríac s’havia aturat i va llançar la pilota per sobre.

Simeone aviat va mossegar la bala i la va presentar Álvaro Morataque va ser nomenat a la banqueta a causa d’una lesió al genoll, però les ocasions daurades van continuar caient a l’Inter després d’un breu període de promesa dels Rojblancos.

Arnautovic va tornar a trobar-se en una posició meravellosa per marcar al minut 63, jugant un 1-2 amb Martínez a la vora de l’àrea, però l’ex-home de Stoke City va tornar a treure el travesser des d’uns quants metres i va tallar. una figura especialment dolguda després.

L’Inter va continuar bufant, i Martínez va aconseguir una altra centrada de cap al minut 77, aquesta vegada de Hakan Calhanoglu – però de nou, el seu esforç va ser directament en els guants d’un Oblak aparentment impenetrable.

Tanmateix, finalment l’eslovè es veuria derrotat al minut 79, per error de Reinildo va veure Martinez córrer a porteria, i mentre Oblak va estar a l’igual del seu esforç, el fins aleshores malbaratador Arnautovic va disparar el rebot amb l’ajuda d’un desviament de Samuel Lino.

El primer gol dels nerazzurri s’ha merescut innegablement, però Lino va estar a punt de reparar-se amb un verinós esforç de 20 iardes només dos minuts després que s’hagués trencat l’empat; el seu esforç va fer volar un bigoti Yann Sommerl’objectiu de.

Tot i això, la vivacitat ofensiva de l’Atlètic se’ls va escapar durant tot el partit, i l’Inter agafarà un avantatge justificat al Wanda Metropolitano per al partit de tornada d’aquí a tres setmanes.

L’Atlètic es prepara ara per viatjar a Almeria a la Lliga d’aquest dissabte, mentre que l’Inter farà el viatge a Lecce a l’acció de la Sèrie A el 25 de febrer.