Jadon Sancho fa una altra exhibició poc inspiradora mentre el Borussia Dortmund està en mans del PSV Eindhoven – Man United News and Transfer News

El cedit del Manchester United, Jadon Sancho, va tenir una altra actuació per sota de la normalitat, ja que el seu equip, el Borussia Dortmund, va empatar 1-1 davant el PSV Eindhoven de l’Eredivisie a la Lliga de Campions.

El Dortmund s’ha avançat al minut 24 amb Donyell Malen que ha fet un gol brillant.

Malen ha rebut una passada de l’ex-migcampista del United Marcel Sabitzer abans de donar una volta per l’exterior i enterrar el seu esforç a la cantonada superior dreta.

El conjunt de la Bundesliga semblava tenir el control, ja que va evitar que el PSV marqués, però només 11 minuts després del descans, el conjunt holandès va restaurar la paritat.

El davanter Luuk de Jong no s’ha equivocat des del punt de penal quan ha enviat la pilota a una de les cantonades inferiors, molt més enllà de l’abast d’Alexander Meyer a la porteria.

Per a la majoria dels aficionats del United, tots els ulls estaven posats en Sancho, que va tenir un partit per oblidar el cap de setmana, quan el Dortmund va jugar un empat per 1-1 contra el Wolfsburg.

En aquella ocasió, Sancho va fer 80 minuts d’acció i contra el PSV només va jugar 68 minuts.

L’anglès va tenir una precisió de passada personal del 71%.

Va perdre la possessió de la pilota 12 vegades. En Sancho es va trobar fora de joc una vegada. No va poder registrar un tir ni tan sols crear una oportunitat per als seus companys.

L’extrem, per descomptat, no va tenir cap contribució de gol al seu nom.

Segons Sofascore, Sancho va tenir 31 tocs de pilota durant el temps que va estar al terreny de joc. Va intentar llançar dues creus i va trobar el seu objectiu una vegada.

El jove de 23 anys va lliurar una de les dues pilotes llargues que va intentar fer ping.

Només va guanyar dos dels sis duels de terra en què va aprofundir i va quedar segon en l’únic repte aeri que havia de disputar.