Leandro Trossard rescata l'empat de l'Arsenal en un thriller de quatre gols del Bayern de Munic

El gol de Leandro Trossard a la segona part fa que l'Arsenal empat 2-2 amb el Bayern de Munic en l'anada dels quarts de final de la Champions a l'Emirates Stadium.

Leandro Trossard era Arsenal's Champions League salvador una vegada més quan els Gunners van lluitar per salvar l'empat 2-2 Bayern de Munic a l'anada dels seus quarts de final als Emirates.

Reunits set anys després de la tercera i més recent golejada per 5-1 del Bayern, els amfitrions van ser recompensats pel seu ràpid començament amb un Bukayo Saka vaga, però un parell d'errors defensius poc característics van permetre als visitants capgirar el rumb. Serge Gnabry i Harry Kanepenal de.

No obstant això, substituts brillants Gabriel Jesús i Trossard es van combinar perquè aquest últim va disparar a casa un empatador de la segona part, però el públic local es va quedar molt desconcertat a temps complet, com un fort crit de penal per Manuel NeuerL'aparent falta de Saka va ser rebutjada segons abans que sonés el xiulet.

Amb un equip gairebé complet, excepte l'absència de Jurrien Timberva donar la benvinguda a l'Arsenal Gabriel Martinelli i Jakub Kiwior de nou al seu primer onze, mentre que un equip del Bayern dirigit per Kane va donar la benvinguda a Manuel Neuer i Leroy Sane de les lesions.

Els vacil·lants campions alemanys -malgrat l'absència d'un suport visitant- van controlar la possessió en els primers intercanvis, però el primer golejador va caure sobre Martinelli de l'Arsenal al minut seten, quan l'internacional brasiler va disparar desviat amb Neuer arrelat.

Tot i això, només cinc minuts més tard, la immersió de Neuer va ser inútil, ja que Saka va obrir el marcador per a l'Arsenal d'alguna manera, deixant un Ben White La passada córrer pel seu cos abans que un curler esquerra per excel·lència cap a la cantonada més llunyana enviés els Emirats al pandemoni.

Les blanques haurien d'haver passat de proveïdor a golejador al minut 16, aguantant la carrera i sent trobats per Kai Havertzperò el lateral dret no era el jugador Mikel Arteta volia en aquesta posició: va disparar directament al cos de Neuer amb tot el gol per apuntar.

El lateral dret dels Gunners es deixaria lamentar aquesta oportunitat perduda només dos minuts després, ja que després d'un regal barat de l'Arsenal, Kiwior va fallar. Gabriel Magalhaespassada al tram – La passada ridícula de Sane a l'interior trobada Leon Goretzkaque al seu torn va col·locar a l'ex-aler de l'Arsenal Gnabry per acabar per sota David Rayael cos de.

Fins ara irrompible a la part posterior, els nervis s'estaven instal·lant evidentment a la línia de fons de l'Arsenal, que es va tallar una vegada més a la marca dels 30 minuts per una carrera laberint de Sane i un clip lleuger de Guillem Saliba sobre l'ex-Manchester City home conduït a l'àrbitre Glenn Nyberg immediatament assenyalant el lloc.

L'arxienemic de l'Arsenal, Kane, va fer un pas inevitable, i amb Raya fent un pas fatal a la seva dreta, el capità d'Anglaterra va mirar cap amunt i va fer rodar tranquil·lament la pilota cap a la cantonada contraria per girar el partit d'anada al cap.

Apareixent-se a través de la línia de fons dels amfitrions com la mantega al descans, el Bayern semblava acabar amb el partit al minut 36, mentre Sane va córrer tota la meitat de l'Arsenal cap a l'àrea dels Gunners, però un seguiment excepcional des de Martin Odegaard va frustrar el perillós alemany.

Amb Sane corrent, Kiwior esquinçat al primer 45, Arteta va llançar Oleksandr Zinchenko per a la segona meitat, que va començar amb l'Arsenal bufant i bufant, però no va aconseguir entrar i encara semblava vulnerable a la contra.

El ritme de l'equip de Tuchel continua suposant un món de problemes per a l'Arsenal, i un trencament trepidant al minut 65 va fer que Gnabry fes un crack des d'un angle ajustat, però el seu esforç sempre anava a l'alça.

No obstant això, els titulars de la Bundesliga defensaven magníficament, restringint l'obertura de l'equip local i guanyant gairebé cada segona pilota, només per desfer-se al minut 76 quan els homes d'Arteta van empatar.

Un bon cop de Saka al camí de Jesús va precedir l'internacional brasiler girant i girant dins l'àrea del Bayern, i el delicat acomiadament del brasiler a Trossard -el seu company de substitució- va acabar amb el belga acabant tranquil·lament el primer temps a la cantonada inferior.

Hi va haver temps suficient per a trucades extremadament tancades en ambdues caixes en les etapes de tancament, com Kingsley ComanL'esforç de distància al minut 90 va passar per les cames de Raya, però la fusta va salvar la cansalada de l'Arsenal.

No obstant això, va ser Neuer qui va sobreviure al moment més gran del cor en la boca al cinc minut de lesions, ja que el número u del Bayern es va enfrontar amb Saka dins l'àrea després que l'home de l'Arsenal fos deixat anar per la dreta; el contacte va ser innegablement clar, però Nyberg va rebutjar immediatament les protestes, aparentment creient que Saka havia iniciat la col·lisió.

El jove de 22 anys, juntament amb desenes de milers entre la multitud, va deixar a Nyberg exactament el que van prendre de la decisió i l'assistent de l'Arsenal. Albert Stuivenberg Ha hagut de posar-se en el camí de Saka i l'àrbitre mentre l'extrem anglès continuava despotricant i delirant.

Abans de la deliciosa tornada de l'Allianz Arena de la setmana vinent, l'Arsenal té una dura batalla a casa de la Premier League amb l'Aston Villa al menú d'aquest diumenge, mentre que el Bayern rep el Koln en el enfrontament de la Bundesliga de dissabte, on arribarà oficialment el seu domini a la màxima categoria alemanya. un final amb derrota.