Late show veu el West Ham United vèncer l'Everton a Goodison Park

Tomas Soucek i Edson Alvarez marquen en el temps de descompte de la segona part, ja que el West Ham United va guanyar per 3-1 l'Everton a la Premier League a Goodison Park.

Tomàs Soucek i Edson Álvarez tots dos van marcar en el temps de descompte de la segona part com West Ham United va registrar una victòria per 3-1 Everton a la Premier League a Goodison Park.

Els dos equips van empatar l'1-1 de cara a la fase final del partit, però Soucek va marcar per marcar el 2-1 als Hammers al minut 91, abans que Álvarez aportés un tercer per al club londinenc cinc minuts després.

El resultat ha deixat el West Ham setè a la taula, a només dos punts del sisè, Manchester United, mentre que l'Everton ocupa el 16è, cinc punts per davant de la zona de descens.

Beto va ser brillant per a l'Everton en els primers intercanvis, amb el davanter, que estava fent la seva primera sortida a la Premier League des del desembre, disparant poc desviat del pal, abans d'estar a punt de trobar una centrada perillosa a l'àrea, només per al centre del West Ham. esquena Konstantinos Mavropanos per fer el primer contacte.

Lucas Paqueta va provar un taló posterior inventiu d'a James Ward-Prowse córner al minut 14, però l'Everton ha desviat el perill.

Amadou Onana Va ser el següent a provar sort amb l'Everton, colpejant des de la distància al minut 24, però el seu esforç va ser desviat i el porter del West Ham l'ha impedit. Alfons Areola.

L'aturador dels Hammers es va tornar a posar en acció al minut 26 per evitar un esforç de Beto, amb l'Everton que semblava més probable que l'equip fes el gran pas a Goodison Park.

Els Toffees van rebre un penal al final del primer període per una jugada d'handbol Kurt Zoumaamb l'àrbitre enviat al monitor per revisar l'incident després de rebre consells del VAR.

Beto va pujar al conjunt del Merseyside, però va ser denegat per Areola, amb el porter cap a la seva esquerra per fer una aturada intel·ligent i mantenir el marcador sense gols a Goodison Park.

West Ham va tenir mitja oportunitat a principis del segon període quan Jarrod Bowen va entrar a l'àrea de l'Everton, però el davanter no va poder treure un xut, i el porter dels Toffees Jordan Pickford estava disponible per recollir.

El trencament va arribar finalment al minut 56, amb Beto compensant la seva falta de penal amb un brillant lliurament de cap. James Garner al fons de la xarxa des de curta distància per registrar només el seu segon gol a la Premier League.

Mohammed Kudus va enviar un desviament de la porteria de l'Everton, mentre el West Ham mirava de respondre, i l'empat ha arribat al minut 62 mitjançant Zouma, que ha rematat de cap un córner de Ward-Prowse al fons de la xarxa.

L'Everton va estar al davant en el període següent, amb Dwight McNeil amb una aturada intel·ligent d'Areola, abans que Soucek n'eliminés una de la línia.

L'Areola va tornar a ser cridat a l'acció per evitar un esforç del substitut Dominic Calvert-Lewin poc després havia entrat al camp al minut 74.

El porter del West Ham també va negar a McNeil i Andre Gomes en els darrers trams, però a l'altre extrem hi havia d'haver un drama tardà, amb els Hammers anotant un segon en el temps de descompte gràcies a Soucek, que ha trobat l'extrem de la xarxa amb un excel·lent remate després de trobar una centrada de Kudus.

David MoyesL'equip de no va acabar, però, i va anotar un tercer al minut 96 per mitjà d'Álvarez, amb l'internacional de Mèxic aixecant la pilota per sobre del Pickford que avançava des de l'interior de l'àrea de l'Everton.

L'Everton continuarà la seva campanya de la Premier League amb un viatge al Man United dissabte que ve, mentre que el West Ham jugarà dijous a l'Europa League, s'enfrontarà a un viatge a Friburg per al partit d'anada dels vuitens de final, abans de tornar a les tasques de lliga a casa a Burnley diumenge vinent.