L'Arsenal “fa una oferta de 25,5 milions de £ per Marcos Leonardo del Benfica”

Segons informa, l'Arsenal presenta una oferta de 30 milions d'euros (25,5 milions de lliures esterlines) per l'atacant del Benfica Marcos Leonardo, que només es va incorporar al conjunt portuguès procedent del Santos al gener.

Arsenal s'han acostat Benfica amb una oferta de 30 milions d'euros (25,5 milions de lliures esterlines) per a l'atacant brasiler Marcos Leonardo.

Els Gunners no van poder reforçar la seva primera línia durant el període de transferència de gener, en part a causa de la manca d'objectius disponibles, però principalment a causa de les preocupacions sobre les regulacions del Fair Play financer.

Després d'haver gastat més de 200 milions de lliures a l'estiu, l'Arsenal va mantenir el seu cofre tancat durant l'hivern, ja que Mikel Arteta i director esportiu Edu va mantenir la confiança en els jugadors a la seva disposició.

La decisió dels caps s'ha reivindicat fins ara, on els Gunners han guanyat cadascun dels seus primers partits de la Premier League el 2024 amb un total de 33 gols sorprenents, una mitjana de poc més de quatre per partit.

Aquests triomfs inclouen delmats de 6-0 contra Sheffield United i West Ham United, igualant les victòries més grans de l'Arsenal a la lliga fora de la història, i l'èxit de dissabte per 2-1 sobre Brentford va traslladar els homes d'Arteta al capdamunt de la pila.

L'Arsenal acabarà la setmana de partit en primer lloc si no hi ha cap guanyador en la batalla de diumenge entre els rivals pel títol Liverpool i el Manchester City, i el seu rècord de 70 atacs a la màxima categoria anglesa no té paran.

Tot i això, Arteta va afirmar divendres que l'actual carrera fenomenal del seu equip no canviarà els seus plans per a la finestra d'estiu, i encara s'espera que els Gunners perseguisquen un nou número nou.

Amb Brentford's Ivan Toni i el Nàpols Víctor Osimhen – dos objectius principals, que poden costar més de 100 milions de lliures i també atreure mirades d'altres llocs, TEAMtalk afirma que s'ha presentat una oferta per Leonardo.

El jove de 20 anys va passar pel sistema juvenil del club brasiler Santos i va acumular 54 gols en 168 aparicions amb l'equip de la seva infància, que el va vendre al Benfica per 15,3 milions de lliures al gener.

Leonardo s'ha adaptat ràpidament a la vida a Portugal, marcant quatre gols en les seves primeres set aparicions a la Primeira Liga i també registrant una assistència en una victòria de eliminatòria de eliminatòria de l'Europa contra el Toulouse.

L'entrenador de l'Arsenal, Mikel Arteta, fotografiat el 9 de març de 2024

A més, l'atacant nascut el 2003 va acabar com a segon màxim golejador al Mundial sub-20 del 2023 amb cinc gols per al Brasil, només per darrere del Chelsea. Cesare Casadei (set) – ja que la seva nació va arribar als quarts de final.

Tanmateix, Leonardo està contractat amb el Benfica per cinc anys més, i també es diu que el Manchester United està vigilant el sud-americà mentre busca substituts per Antoni Marcial.

Actualment té l'Arsenal Eddie Nketiah i Gabriel Jesús com les seves reconegudes opcions de davanter centre, però el primer està desfavorit al moment, mentre que el segon encara ha de tornar al primer onze des de la seva última lesió al genoll.

Malgrat això, Kai Havertz ha trobat els peus a la punta de l'atac dels Gunners i ha enviat el seu equip al capdavant de la Premier League amb el seu cop de cap al minut 86 contra Brentford, anotant per al quart partit de la màxima categoria consecutiva.

L'alemany ja ha igualat la seva millor temporada anotadora de la Premier League amb vuit gols en 27 partits aquesta temporada, després d'haver aconseguit aquest balanç en 29 partits amb el Chelsea a la campanya 2021-22.