L’Arsenal dominant va superar a quatre el Newcastle United al nord de Londres

L’Arsenal es troba a dos punts del Liverpool, líder de la Premier League, gràcies a la victòria per 4-1 al Newcastle United a l’Emirates Stadium.

Arsenal es va moure a dos punts del líder de la Premier League, el Liverpool, gràcies a una victòria per 4-1 Newcastle United a l’Emirates Stadium dissabte a la nit.

A Sven Botman llançament en pròpia porta Mikel Artetadel costat del seu camí, abans Kai Havertz, Bukayo Saka i Jakub Kiwior registrats, ja que els Gunners es van recuperar de la seva derrota a la Lliga de Campions davant el Porto amb autèntic estil.

L’Arsenal és tercer a la taula, a un punt del segon classificat, el Manchester City, i a dos del líder Liverpool, en una cursa fascinant pel títol, mentre que el Newcastle, que va tenir un consol tardà Joe Willockes mantenen en vuitè lloc, a 10 punts del cinquè Tottenham Hotspur en la batalla per la classificació a la Lliga de Campions.

L’Arsenal va enviar a Newcastle un parell de senyals d’alerta primerenca des dels córners, i el segon va veure Ben White entrar en una zona perillosa; la pilota va arribar finalment per Saka a la vora de l’àrea de penal, però va disparar per sobre sota pressió.

Lorus Karius va estar entre els pals del Newcastle, amb el jugador de 30 anys fent només la seva segona aparició amb els Magpies i la seva primera sortida a la Premier League des del maig del 2018 amb el Liverpool.

El primer treball real de la nit del porter va arribar al minut vuit, negant a Saka després d’un fort període de possessió local, abans de fer una millor parada per mantenir-se fora. Arròs Declanvaga dos minuts després.

L’Arsenal va fer el gran avançament al minut 18 del partit, i va ser un autogol de Botman, que es va convertir en la seva pròpia porteria mentre estava a terra després que Karius hagués impedit un cop de cap de Gabriel.

El gol va ser un embolic des del punt de vista del Newcastle, amb més d’una oportunitat visitant per despejar les seves línies, però la pilota va saltar per sobre de la línia per posar el conjunt d’Arteta per davant.

L’Arsenal va doblar el seu avantatge al minut 24 mitjançant Havertz, que va llançar una centrada rasa des de Gabriel Martinelli al fons de la xarxa des de curta distància.

Martinelli ha rematat de cap una centrada de Saka poc per sobre al minut 31, amb els Gunners totalment dominants contra un equip de Newcastle que lluitava per sortir de la seva pròpia meitat.

Karius va fer una aturada intel·ligent per evitar un cop de Saka al minut 38, i els locals van marcar el 2-0 al descans, amb el Newcastle encara en el partit tot i lluitar per llargues etapes dels primers 45 minuts.

El Newcastle va tenir un parell de mitges ocasions al començament del segon període, però Alexandre Isak no va poder treure un xut després d’arrodonir el porter de l’Arsenal David Rayaabans que l’espanyol no s’esforcés Anthony Gordon.

Els Magpies van ser brillants en els primers 15 minuts de la segona part, però l’Arsenal va anotar un tercer en el minut 65 del partit gràcies a Saka, que va perforar la pilota a l’extrem de la xarxa després de rebre una passada de Havertz i conduir a un posició perillosa.

Els Gunners van fer el quatre al minut 69, amb Kiwior llançant un córner de Rice al fons de la xarxa per marcar 19 gols a pilota parada a la Premier League aquesta temporada per a l’Arsenal.

Newcastle va tenir un enrere tard a través de Willock, que va dirigir a Dan Burn creuat al fons de la xarxa, però l’Arsenal va tancar les fases finals per assegurar-se un altre èxit impressionant de la Premier League i gairebé va aconseguir el cinc. Emile Smith Rowe en els darrers moments, només perquè Burn es va treure de la línia.

L’Arsenal apostarà per aconseguir set victòries seguides a la Lliga quan es dirigeixi al Sheffield United el 4 de març, mentre que el Newcastle centrarà ara la seva atenció a la FA Cup, preparant-se per visitar el Blackburn Rovers del campionat a la cinquena ronda de la competició el dimarts a la nit.