Lamine Yamal crea més història en la victòria del Barcelona sobre el Paris Saint-Germain

El barceloní Lamine Yamal es converteix amb 16 anys i 272 dies en el jugador més jove a participar en un quart de final de la Champions.

Lamine Yamal va crear un altre tros de la història quan va sortir al camp Barcelona's Champions League partit d'anada de quarts de final contra París Saint-Germain el dimecres a la nit.

El jove de 16 anys ha establert una sèrie de rècords durant un inici increïble de la seva carrera al Barcelona, ​​i actualment també és el jugador i golejador més jove d'Espanya.

Yamal va fer dimecres la seva 41a aparició al club de la temporada, i el davanter va ser nomenat com a titular per a la competició europea de París.

L'espanyol s'ha convertit amb 16 anys i 272 dies en el jugador més jove en participar en un quart de final de la Champions, superant el rècord anterior, que havia establert el Lió. Rayan Cherki el 2020.

Yamal va jugar els 61 minuts del xoc amb Luis Enriquedel costat abans de ser substituït per Joao Fèlix.

Rafinha va avançar el Barcelona al minut 37 de l'anada dels vuitens de final, abans que el PSG capgirés el partit a principis de la segona part. Ousmane Dembele i Vitinha.

Els campions de la Lliga van empatar el 2-2 amb el segon del partit de Raphinha al minut 62, però, abans. Andreas Christensen va marcar un guanyador per Xavide l'equip al minut 77.

Així doncs, el conjunt català tindrà un avantatge per protegir quan els dos equips s'allarguin per al partit de tornada dels quarts de final la setmana vinent.

El Barcelona continuarà la seva campanya de Lliga a Cadis dissabte al vespre, i apostarà per aconseguir sis victòries consecutives en totes les competicions abans del partit de tornada amb el PSG.

El campió d'Espanya està invicte des que Xavi va anunciar que cessaria com a entrenador aquest estiu, que va arribar després de la derrota a casa per 5-3 davant el Vila-real el 27 de gener.

Lamine Yamal de Barcelona el 17 de febrer de 2024

Yamal ja és un jugador vital per al Barcelona

Yamal no complirà 17 anys fins al juliol, però tal és el seu nivell de rendiment, ja se'l considera una figura clau per al Barcelona, ​​en el qual es confia per començar partits com el xoc a París.

L'espanyol ha aportat quatre gols i sis assistències en 29 aparicions a la Lliga durant la campanya 2023-24, i va començar l'últim partit de lliga de l'equip amb Las Palmas a finals de març.

Yamal també ha participat en tots els nou partits de la Lliga de Campions del Barcelona aquesta temporada, amb sis d'aquestes sortides arribant des del primer xiulet.

El davanter va fer dos xuts durant el enfrontament amb el PSG, mentre que també va completar tres regates encertats i va acabar amb un percentatge d'encert de passada del 75% a la capital francesa.