La final de la Lliga de Campions 2024 “podria sortir malament” – Ancelotti

El Reial Madrid sap que el seu intent de convertir-se en campió d'Europa per una 15a edició del rècord “podria sortir malament” a la final de la Lliga de Campions de la Uefa de dissabte, ha dit l'entrenador Carlo Ancelotti.

Ancelotti ha guanyat la Lliga de Campions dues vegades a l'AC Milan i dues vegades al Madrid, així com dues vegades com a jugador del club italià, però l'astut jugador de 64 anys diu que el partit més prestigiós de la temporada europea de clubs és el “més perillós”. ”.

“És una arma de doble tall”, va suggerir Ancelotti, el conjunt del qual és el favorit contra el Borussia Dortmund a l'estadi de Wembley.

“Hem de gaudir-ne al màxim. Llavors comença la preocupació: podria sortir malament. Estem molt a prop del més important del futbol: guanyar la Champions.

“És clar que hi ha por. Quan arribes a una final, l'èxit està tan a prop que et comença a preocupar. La preocupació comença: aquesta nit, demà al matí, demà a la tarda. És normal. Si tens més por, seràs més feliç si al final aconsegueixes guanyar”.

El conjunt més reeixit de la història del futbol europeu està buscant un 15è títol a la competició quan s'enfronten a rivals que volen afegir al seu primer triomf la 1996/97.

L'única derrota del Madrid campió d'Espanya des del setembre en totes les competicions va ser contra l'Atlètic de Madrid a la Copa del Rei al gener, amb l'ajuda de 23 gols cadascun de Vinicius Jr i el fitxatge d'estiu Jude Bellingham.

El Dortmund ha fet una temporada més variada, ha perdut set vegades com a part d'un cinquè classificat a la Bundesliga i ha patit dues derrotes a la Lliga de Campions.
CONSELLS D'APOSTES PER AQUEST PARTIT

Final de la Champions: favorits del Madrid

Els jugadors d'Ancelotti van superar el titular del Manchester City als quarts de final i van vèncer al sis vegades campió el Bayern de Munic a la final a quatre.

“La nostra obsessió és intentar competir per donar el màxim, com hem fet durant tota la temporada”, va dir Ancelotti. “De vegades les coses no passen com t'agradaria.

“Guanyar la Champions és molt, molt important i ja podem dir que la temporada d'aquest equip ha estat molt exitosa, passi el que passi”.