Kevin De Bruyne inspira el Manchester City a guanyar l’últim cop sobre el Newcastle United

Oscar Bobb marca un guanyador al minut 91 quan el Manchester City va marcar una victòria per 3-2 sobre el Newcastle United en el enfrontament de la Premier League de dissabte al St James’ Park.

Kevin De Bruyne va acabar el seu retorn a l’acció de la Premier League amb un gol i una assistència, com Manchester City va aconseguir una victòria per 3-2 Newcastle United al St James’ Park a l’inici tardà de dissabte.

Bernardo Silva enviat Pep GuardiolaL’equip de s’avançava al minut 26, abans que el Newcastle capgirés el partit al final de la primera part gràcies als gols de Alexandre Isak i Anthony Gordon.

De Bruyne, al seu retorn al futbol de la lliga després de recuperar-se d’un problema de llarga durada als isquiotibials, va fer el 2-2 al minut 74, abans que l’internacional belga s’instal·lés. Oscar Bobbamb el primer gol del jugador de 20 anys a la Premier League assegurant els tres punts per als Citizens en els intercanvis finals.

El resultat ha portat al Man City al segon lloc de la taula amb 43 punts, a només dos punts del líder, el Liverpool, mentre que el Newcastle es manté 10è, amb 29 punts en els seus primers 21 partits de la campanya, i els Magpies han estat derrotats en la seva posició. quatre últims partits de lliga.

El Newcastle va pensar que s’havia avançat en els dos primers minuts quan Sean Longstaff Ha girat una centrada baixa d’Isak al fons de la xarxa des de prop, però la bandera del fora de joc s’ha aixecat poc després, i el VAR ha confirmat que ha estat la convocatòria correcta.

El porter del Man City Ederson va resultar ferit en la col·lisió resultant amb Longstaff, amb Kyle Walker també molt a prop del seu company, i l’internacional brasiler va necessitar un període de tractament abans que la jugada continués al minut cinc.

El primer toc d’Ederson després de l’enfrontament va ser un pobre, i gairebé li va costar un gol al Man City, però el ritme de Walker va fer sortir els campions de problemes, amb Bruno Guimaraesswing de la bota tractat per l’internacional anglès.

El stopper del Man City va caure immediatament a terra, i va quedar clar que caldria fer una substitució, amb un Ederson coixejant substituït pel número dos del club. Stefan Ortega.

El Newcastle va tenir una altra mitja oportunitat al minut 16 quan Miguel Almirón lliurat a Isak, però Ruben Dias Gairebé va fer prou per fer el repte, abans que Bernardo va disparar per l’altre extrem després d’un ràpid contraatac per part de Guardiola.

Jeremy Doku Després, un xut desviat desviat al minut 19, i la pressió augmentava, amb el Man City fent l’obertura al minut 26 gràcies a un magnífic gol de Bernardo.

Walker va llançar una centrada brillant a l’àrea de Newcastle, i Bernardo va llançar la pilota a la cantonada inferior amb un final força impressionant per silenciar els seguidors locals; El Newcastle volia un tir lliure uns 54 segons abans del gol, amb Dias que va portar Gordon a terra, però el gol es va deixar parar.

El porter del Newcastle Martín Dubravka va empènyer una rematada de Bernardo al travesser al minut 29, abans Josko Gvardiol disparat per sobre del travesser instants després.

Un error d’Ortega ha donat una oportunitat als locals al minut 32, però Rodri es va trobar per negar a Isak, que va continuar buscant el més probable Eddie Howede l’equip, abans que Dubravka hagués d’evitar una rematada Julià Álvarez per l’altre extrem del camp.

La resposta del Newcastle ha arribat al minut 35, amb Isak habilitat per arrossegar la pilota a l’extrem de la xarxa després que una meravellosa passada de Guimaraes hagués deixat anar el seu company d’equip.

El davanter del Newcastle United, Alexander Isak, celebra el gol contra el Manchester City el 13 de gener de 2024

Els Magpies increïblement es van avançar al minut 37, i va ser un altre gol meravellós, amb Gordon fent servir la pilota al peu dret abans de superar Ortega en gairebé una còpia de l’esforç d’Isak.

Ortega va fer bé en denegar Isak al minut 41, amb el davanter de Newcastle causant tota mena de problemes pel seu ritme i moviment, i un primer mig d’acció pulsant ha acabat amb els locals 2-1 per davant.

Álvarez va fer una aturada intel·ligent de Dubravka a principis del segon període, amb l’internacional argentí buscant treure el córner des d’un tir lliure, abans que el porter del Newcastle negués Phil Foden al minut 58.

El Man City estava al davant, amb els Citizens passant i sondejant a l’últim terç del camp, però lluitaven per crear obertures clares, amb Foden disparant per sobre del travesser des de la distància a l’hora.

Els visitants han tingut una altra oportunitat al minut 62, amb un ritme increïble de Walker que l’ha portat a l’àrea de Newcastle, però no hi ha hagut receptors a la centrada baixa del lateral dret, amb la pilota just darrere de Foden.

Dubravka va evitar un altre gol d’Alvarez al minut 64, abans que Ortega va fer bé en batre Isak a un Dan Burn creuar per l’altre extrem, amb els dos equips amenaçant amb marcar el quart gol del partit.

Dan Burn del Newcastle United en acció amb Kyle Walker del Manchester City el 13 de gener de 2024

Mateo Kovacic va tenir un cop desviat als braços de Dubravka al minut 68, abans que Álvarez disparés d’alguna manera per sobre del travesser des de dins de l’àrea, poc després que De Bruyne hagués estat presentat per a la seva primera aparició a la Premier League des de l’agost.

De Bruyne no va trigar a deixar la seva marca, amb l’internacional belga que va passar la pilota al fons de la xarxa al minut 74 per posar el 2-2 després que una passada brillant de Rodri l’hagués deixat anar en una àrea perillosa.

Gordon va tenir un xut desviat fora del pal per l’altre extrem al minut 79, però el Man City estava dominant la pilota contra els seus cansats rivals, amb els campions esperant el moment de llançar-se.

Dubravka va evitar una rematada de Rodri al minut 84, però els visitants el van guanyar en el temps de descompte, amb el substitut Bobb recollint una passada sensacional de De Bruyne i rematant al fons de la xarxa després de mostrar uns peus increïbles en una àrea ajustada.

Els dos equips entraran ara en una pausa hivernal, amb el Man City que tornarà a l’acció contra el Tottenham Hotspur a la quarta ronda de la FA Cup el 26 de gener, abans que el Newcastle s’enfronti al Fulham a la mateixa competició el 27 de gener.