Ivan Toney de Brentford va batre el rècord de gols en el enfrontament amb el Manchester City

El davanter del Brentford, Ivan Toney, buscarà establir un nou rècord de gols a la reunió de la Premier League amb el Manchester City dimarts.

Brentford endavant Ivan Toni tindrà l’oportunitat d’establir un nou rècord de gols en el partit de la Premier League de dimarts contra Manchester City a l’Etihad Stadium.

Els Bees s’estan preparant per a una altra prova dura després de caure en una forta derrota per 4-1 en el enfrontament a casa de dissabte amb el líder Liverpool.

Després d’haver perdut tres dels seus últims quatre partits, el Brentford es troba actualment al 14è lloc i cinc punts per sobre de la zona de descens.

Tot i que els Bees van experimentar un resultat decebedor el cap de setmana, Toney va aconseguir trobar la xarxa al minut 75 per continuar la seva bona ratxa de forma.

L’internacional anglès ara ha marcat en quatre de les seves cinc aparicions des que va tornar d’una sanció d’apostes de vuit mesos per incomplir les regles d’apostes de l’Associació de Futbol.

Per cert, l’única vegada que no va trobar la xarxa en aquests cinc partits va ser en una derrota per 3-1 davant el Man City en el partit invers a principis d’aquest mes.

El jove de 27 anys esperarà millors fortunes contra els Citizens a la competició entre setmana, sobretot perquè té l’oportunitat de batre un rècord de gols.

Després de trobar la xarxa en els dos últims partits fora de casa, Toney podria convertir-se en el primer jugador del Brentford a marcar en tres partits consecutius de la Premier League fora de casa.

Toney tindrà confiança pel fet que va gaudir d’una sortida exitosa en la seva única aparició anterior a casa contra el Man City.

El davanter va anotar un guanyador al minut 98 per tancar un doblet i una victòria per 2-1 en el darrer viatge de Brentford a l’Etihad Stadium el desembre del 2022.

L'entrenador de Brentford, Thomas Frank, celebra amb Ivan Toney després del partit del 20 de gener de 2024

Com a resultat d’aquesta victòria, els Bees tenen l’oportunitat de convertir-se en el segon club que guanya partits de lliga consecutivos fora de casa contra un equip dirigit per Pep Guardiola.

Una victòria dimarts suposaria que Brentford s’unís al Manchester United, que anteriorment va aconseguir la gesta la 2019-20 i la 2020-21.

Els visitants s’hauran d’enfrontar als campions d’Europa sense les qualitats defensives de Ethan Pinnock després que Frank revelés que el central estarà baixa fins després del descans internacional per un problema al turmell.

Pinnock s’ha unit a una llista de lesions que inclou Aaron Hickey, Rico Henry, Josh Dasilva, Bryan Mbeumo i Kevin Schade.