“Ha tingut un cop”: Ancelotti confirma la lesió del Reial Madrid abans del enfrontament amb el Man City

L'atacant del Reial Madrid Rodrygo emergeix com un possible dubte de lesió per al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions de dimarts amb el Manchester City a l'Etihad Stadium.

Reial Madrid Entrenador en cap Carlo Ancelotti ho ha revelat Rodrigo no va participar en el partit de la Lliga de dissabte contra Mallorca per “un cop” que va patir en l'entrenament abans del partit.

Hi havia dubtes sobre la seva inclusió a la convocatòria de la Lliga quan es va perdre l'entrenament de divendres, però l'internacional brasiler va ser seleccionat per a l'assumpte de la Lliga.

Rodrygo va ser finalment un substitut no utilitzat dissabte, però, Ancelotti va dir després del partit que l'atacant havia estat donant “un cop”.

Per tant, s'haurà de valorar la condició física del jove de 23 anys abans de determinar si podrà començar el dimarts. Champions League partit de tornada de quarts de final contra Manchester City.

Lucas Vázquez, Luka Modric, Brahim Díaz i Joselu van ser titulars contra el Mallorca després de l'empat 3-3 amb els campions de la Premier League a l'anada de vuitens de final de la Copa d'Europa la setmana passada.

Rodrygo haurà de ser avaluat abans del viatge a Man City

No obstant això, hi havia posicions a l'XI per a la talla de Antonio Rudiger, Ferland Mendy, Federico Valverde i Jude Bellinghamque estan tots a la fila per començar dimarts.

“Crec que hem jugat bé. No he donat descans per un aspecte físic. Tots anaven bé. Només Rodrygo, que va tenir un cop”, va dir Ancelotti als periodistes en la seva roda de premsa posterior al partit.

Vinicius Junior, Eduardo Camavinga, Dani Carvajal i Eder Militao tots van aparèixer des de la banqueta, però Toni Kroos va ser un substitut no utilitzat, amb l'internacional alemany que es va donar un descans.

Ancelotti ha admès que volia donar més acció a Militao, amb l'internacional brasiler només per als intercanvis finals.

Aurelien Tchouameni està suspès per a l'enfrontament de la setmana vinent amb el Man City, però la manca de minuts de Militao des del seu retorn d'una lesió del LCA fa pensar que li costarà començar a l'Etihad Stadium.

Eder Militao del Reial Madrid durant l'escalfament abans del partit del 4 de juny de 2024

Militao només va ser substitut tardà contra el Mallorca

“Volia donar-li (Militao) més minuts a la segona part, però el partit va ser allà. El vam posar al final per millorar el joc aeri”, ha dit Ancelotti.

El Reial Madrid es va situar amb 11 punts d'avantatge al capdavant de la taula de la Lliga amb el seu èxit davant el Mallorca, però la diferència es va tornar a reduir a vuit pel Barcelona més tard al vespre, amb el vigent campió derrotant el Cadis per 1-0.

“El partit ha estat com esperàvem. El Mallorca sempre té molt de compromís. A la primera part no ho hem fet bé, molt lent. A la segona part molt millor. És una victòria molt important que ens acosta al títol. Tenim una bona ratxa i ara pensem en el dimecres que tenim temps de recuperar-nos.

“L'equip ha estat molt sòlid i continuat i en aquest sentit, el que hem fet… no sempre hem jugat bé, però sempre hem competit.

“Això és el bo. Tothom parla de qualitat. És cert. Tenim una plantilla amb molta qualitat, però com més qualitat és més difícil trobar compromís. Encara ara, el busquem”.

El Reial Madrid tornarà a quedar definitivament sense els serveis del duo lesionat Thibaut Courtois i David Alaba contra el Man City, mentre que com s'ha esmentat, Tchouameni està fora del concurs per suspensió.