El Newcastle United va sorprendre el Tottenham Hotspur per pujar al sisè lloc de la Premier League

El Newcastle United va pujar al sisè lloc de la classificació de la Premier League amb una victòria contundent sobre el Tottenham Hotspur al St James' Park a l'inici del migdia de dissabte.

Newcastle United va pujar al sisè lloc de la classificació de la Premier League amb una victòria contundent per 4-0 Tottenham Hotspur al St James' Park a l'inici del migdia de dissabte.

Un parell de cops ràpids a la primera meitat des de Alexandre Isak i Anthony Gordon va donar als Magpies una bona avantatge al descans. Isak va marcar el seu segon gol al començament del segon període anterior Fabià Schar va afegir la cirereta del pastís amb un quart de la tarda al final del dia.

Va ser un inici de partit encès al St James' Park, amb ambdues bandes fent algunes tacles primerenques. No obstant això, van ser els amfitrions els que van semblar més aguts en els primers cops i van tallar la primera oportunitat del partit quan Gordon es va trencar. la dreta i cap a l'àrea dels Spurs, però la seva creu estava just darrere Harvey Barnes i els Spurs van poder aclarir.

Els Spurs van tenir la seva primera oportunitat pocs minuts després quan Brandon Johnson batre Dan Burn per ritme i escollit Timo Werner en hectàrees d'espai a l'àrea, però el cedit del RB Leipzig no ha pogut superar la centrada elevada i ha disparat el seu xut alt per sobre del travesser.

El Newcastle va començar a controlar el joc i es va acostar al primer gol després de dos córners ràpids, el segon dels quals va veure que Barnes pujava més alt, però no va aconseguir prou amb el seu intent de cap i va mirar el seu intent des de fora.

Tanmateix, la pressió dels Magpies va acabar donant els seus fruits a la mitja hora quan van llançar un contraatac Bruno Guimaraes. El brasiler va trobar Gordon, que es va arronsar d'espatlles Destí Udogie i passar per Isak, que va vèncer Micky van de Ven abans de marcar el primer gol de la tarda passada Guglielmo Vicario a la porteria dels Spurs.

Només 95 segons després, Eddie HoweL'equip va ampliar el seu avantatge després Pedro PorroLa mala despesa de Gordon va caure a l'àrea de penal dels Spurs, i l'atacant no s'ha equivocat amb la seva rematada després de deixar a Van de Ven a terra amb un ràpid tall a l'interior.

Mentre que els Spurs encara veien molta pilota, els locals eren els que estaven fent més possessió i podrien haver estat tres per davant del descans si no hagués estat per una bona defensa d'Udogie i Van de Ven al final. moments.

No obstant això, els Magpies no van haver d'esperar massa el tercer de la tarda, que va arribar només cinc minuts després del descans, amb Isak aconseguint la carrera a la línia de fons dels Spurs des de dins de la seva pròpia meitat, i el número 14 de Newcastle va mostrar força compostura, produint un acabat intel·ligent per ampliar encara més l'avantatge del seu equip i marcar el seu 21è gol de la temporada.

Ange Postecoglou va intentar agitar les coses a la marca de l'hora, retirant-se Heung-min Son, Yves Bissouma i Rodrigo Bentancurperò els Lilywhites encara estaven lluitant per crear ocasions clares tot i tenir la part del lleó de la possessió per a la majoria dels 90.

Quan el partit entrava als darrers 10 minuts, els Spurs semblaven haver acceptat el seu destí, però els Magpies no van acabar. Els amfitrions van guanyar el seu 16è córner del partit tres minuts abans del final del temps reglamentari, que Gordon va llançar a una àrea perillosa, i Schar es va alçar per sobre del seu marcador abans de llançar un cop de cap, enviant l'exèrcit Toon en exaltació.

El resultat va ser important a la classificació de la lliga, amb el Newcastle per sobre del Manchester United al sisè lloc abans que els Red Devils s'enfrontin a Bournemouth més tard al dia. Els Spurs, per la seva banda, van caure a la cinquena posició darrere d'Aston Villa per diferència de gols.

Els Magpies tornaran a l'acció el 24 d'abril quan viatgen per enfrontar-se al Crystal Palace, mentre que el proper partit de lliga dels Lilywhites serà el derbi del nord de Londres a finals de mes.