Foden de Man City protagonitza l’equip de la setmana de la Lliga de Campions

Després de la primera volta de la Lliga de Campions, els últims 16 partits, fem un repàs als jugadors més destacats de l’acció de la setmana, amb el PSG com a equip dominant en el nostre millor onze després de la victòria per 2-0 davant la Reial Societat. També s’inclouen al nostre equip de la setmana jugadors del Reial Madrid i del Manchester City.

El porter del Reial Madrid Andriy Lunin continua brillant davant l’absència del primer jugador Thibaut Courtois, i l’internacional ucraïnès va registrar la millor actuació de porter de la Lliga de Campions aquesta temporada amb la seva exhibició davant l’RB Leipzig dimarts (8.78). Lunin va fer un total de nou aturades al Red Bull Arena per assegurar-se que els visitants marxessin amb els tres punts i una porteria a blanc crucial.

La crisi de lesions dels blancs ha fet que el migcampista Aurelien Tchouameni s’instal·li al centre de la línia de fons de Carlo Ancelotti, i el francès s’ha vist com a casa. Contra el Leipzig, el jove de 24 anys va fer dues tacles, cinc intercepcions i tres despatxos per obtenir una qualificació WhoScored de 7,49.

El capità del PSG, Marquinhos, s’ha guanyat un lloc al millor onze de la setmana després de la seva puntuació de 7,39 en la victòria de dimecres per 2-0 davant la Reial Societat. El brasiler ha guanyat un total de quatre duels aeris i ha realitzat dues plaques, quatre despatxos i una intercepció en una forta mostra defensiva.

A la defensa de Marquinhos, el company del PSG Danilo Pereira, els esforços del qual van ajudar els francesos a aconseguir la porteria a blanc i l’avantatge a l’anada davant la Reial Societat al Parc des Princes. Danilo va guanyar tres duels aeris i tres tacles en els seus 72 minuts sobre el terreny de joc per retornar una puntuació WhoScored de 7,37.

Amb una qualificació WhoScored de 8,91, l’estrella del Manchester City Phil Foden és el jugador de la setmana de la Lliga de Campions. El jove de 23 anys va continuar la seva impressionant forma de Lliga per al conjunt de Pep Guardiola a Europa dimarts al vespre quan va donar l’assistència al primer primer gol de Kevin De Bruyne, abans de trobar la xarxa al minut 91 per marcar un avantatge de dos gols de cap. al partit de tornada del City.

L’ex migcampista del Nàpols, Fabian Ruiz, ocupa un lloc al nostre equip de la setmana després d’una exhibició amb classe davant la Reial Societat dimecres a la nit. El migcampista espanyol va donar l’assistència al gol de Bradley Barcola al minut 70, que va doblar l’avantatge dels parisencs, alhora que també va fer dues entrades, tres intercepcions, tres passades clau i va mantenir una taxa d’èxit de passades del 96,5% per aconseguir una puntuació de WhoScored de 7,84.

Foden de Man City protagonitza l'equip de la setmana de la Lliga de Campions

Al mig del camp, Ruiz acompanya el company d’equip del PSG Vitinha, que va fer tres entrades, tres despatxos, una intercepció i una passada clau en la victòria davant la Reial Societat en el seu camí cap a una valoració WhoScored de 7,61.

Presentat com a substitut després de la lesió de Jack Grealish a principis de la primera part, l’extrem belga Jeremy Doku va enlluernar en la victòria del Manchester City per 3-1 sobre el FC Copenhaguen. El jove de 21 anys, com ens hem d’esperar, va completar una sèrie de regates -cinc en total- i va fer dues passades clau, per retornar una puntuació WhoScored de 7,83.

El company de Doku tant al club com al país, Kevin De Bruyne, també s’aconsegueix un lloc al nostre millor onze, després d’haver marcat i donat una assistència a la victòria a Dinamarca. Des que va tornar de la lesió, De Bruyne ha tingut el millor aspecte, i aquesta forma va continuar dimarts a la nit. El jugador de 32 anys va deixar volar amb un total de set intents de porteria, alhora que també va fer dues passades clau per endur-se a casa una valoració WhoScored de 8,27.

En absència de Jude Bellingham, va ser Brahim Diaz qui va ser el guanyador del partit del Reial Madrid contra l’RB Leipzig dimarts a la nit, i amb cert estil. El jove, de 24 anys, va ballar per davant d’un parell de defenses abans de trobar el córner més llunyà amb un impacte impressionant, que finalment marcaria la victòria del conjunt espanyol. A més del seu objectiu, Díaz va fer quatre passades clau i sis regates amb èxit per aconseguir una qualificació WhoScored de 8,69.

Malgrat el soroll aparentment sempre present sobre el seu futur, Kylian Mbappe del PSG continua aportant quan importa, i ho va fer dimecres al vespre davant la Reial Societat. L’internacional francès va posar al davant els amfitrions als 13 minuts de la segona part, després de la que havia estat una primera meitat una mica encertada, mentre que també va completar dos dribbles per registrar una valoració WhoScored de 7,94.