Facundo Pellistri s’anuncia a l’escenari més gran amb un gol i una assistència contra el Barcelona –

Facundo Pellistri s’ha anunciat a la Lliga amb una excel·lent exhibició contra el Barcelona a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, ja que el seu granadi va aconseguir un punt impressionant amb un empat 3-3.

L’uruguaià va tenir una actuació poc definida en el seu debut al Granada contra Las Palmas, on només va fer set passades en 63 minuts d’acció.

No obstant això, malgrat les breus aparicions en el millor dels casos, Pellistri ha mostrat un cop d’ull del seu talent al United que va persuadir el club de portar-lo d’Amèrica del Sud el 2020.

El Granada, que ocupa el 19è lloc de la taula, lògicament va tenir menys pilota a la capital catalana, però això no impediria que l’uruguaià mostrés les seves habilitats en el seu resultat.

L’excepcional adolescent barceloní Lamine Yamal, ha donat un inici perfecte als catalans al minut 14, però els andalusos els han remuntat poc abans del descans.

El cedit del United s’ha trobat en hectàrees d’espai, ha superat Joao Cancelo i ha llançat una bona centrada a l’àrea que Ricard Sánchez ha rematat per assegurar-se que els laterals entraven a la mitja part.

Tanmateix, l’extrem del United encara no havia acabat.

Aleshores, l’uruguaià va donar l’avantatge a l’equip 19è classificat amb un cop de peu dret des de molt a prop després que una confusió defensiva va permetre a Myrto Uzuni perforar la pilota per a l’extrem que esperava.

El gol i una assistència fan que Pellistri sigui el jugador més jove de la Lliga a fer-ho fora al Barcelona des de Samuel Eto’o l’abril del 2000.

El barceloní Robert Lewandowski empataria poc després per als blaugrana, abans que el Granada toqués de manera increïble el fons de la xarxa per tercera vegada només tres minuts després.

Després, Yamal tornaria a marcar al minut 80 per posar el 3-3 a la nit.

Sofascore va concedir a Pellistri una puntuació de 8,0 per la seva destacada contribució al partit.

El jove de 22 anys va jugar 84 minuts i va completar 10 dels seus 13 passades.

Va tocar la pilota 32 vegades, ja que el Granada va marcar a voluntat contra el campió de Lliga.

El cedit del United ha comptat amb dues centrades, una de les quals ha arribat a la porteria i també ha realitzat dos llançaments propis, un ha salvat pel porter del Barcelona Marc ter Stegan i l’altre ha estat el seu primer gol per al club.

Com era d’esperar, jugant amb un equip més petit contra un dels equips més grans de la lliga, Pellistri va haver de superar la seva bona part de treball defensiu.

Va guanyar quatre dels seus set duels a terra i va fer una intercepció per al seu equip.

L’internacional uruguaià espera seguir aquesta bona actuació amb una altra de semblant contra l’Almeria el proper cap de setmana.