El sensacional Arsenal va colpejar el lamentable West Ham United per sis

Un equip desenfrenat de l’Arsenal elimina els rivals de Londres per 6-0 al West Ham United per la seva victòria a la Premier League més gran de la història.

Arsenal va registrar la seva victòria com a visitant més gran a la Premier League mentre van destruir els rivals de Londres West Ham United 6-0 a l’estadi de Londres.

Mikel ArtetaEls homes van haver de tenir paciència per a la primera de la tarda, però després Guillem Saliba cap a casa des d’un córner, els Gunners es van amotinar, com Bukayo Saka, Gabriel Magalhaes i Leandro Trossard També va trobar la marca en un treball de demolició de la primera meitat.

Milers de seguidors del West Ham ja havien abandonat el terreny a temps per a la segona meitat, on Saka va anotar el segon de la tarda davant l’ex Hammer. Arròs Declan va completar l’eliminació contra els seus antics empresaris, que van ser condemnats a la seva victòria a casa més gran de la Premier League.

D’altra banda, un equip electritzador de l’Arsenal ha guanyat per primera vegada un partit de la Premier League fora de casa amb un marge de sis gols, amb els seus millors records anteriors a la carretera van ser èxits de 6-1 davant el Middlesbrough el 1999 i un David Moyesva dirigir l’Everton el 2009.

L’equip de l’Arsenal va tenir una sensació especialment fina a l’estadi de Londres, com cap Emile Smith Rowe, Takehiro Tomiyasu, Gabriel Jesús o Oleksandr Zinchenko estava present, mentre Jorginho -l’home del partit del cap de setmana passat contra el Liverpool- va ser baixat a la banqueta per un problema no especificat.

En canvi, el West Ham es va alinear sense canvis des de la seva derrota davant el Manchester United i va mantenir còmodament a ratlla l’Arsenal durant els primers 20 minuts, on l’única oportunitat real de notar dels Gunners va ser un cop desviat de Bukayo Saka que va navegar per darrere.

West Ham va mostrar un parell de parpelleigs de vida al mateix taulell, encara que res que va donar David Raya massa per pensar-hi, i els amfitrions van haver de resistir una tempesta sobtada de l’Arsenal.

En l’espai de dos minuts, Trossard va veure passar dues obertures prometedores, ja que en primer lloc va rematar de cap per sobre del travesser amb una centrada de Saka al minut 22 abans de connectar dolçament amb una volea dins de l’àrea, però Alfons Areola va ser igual amb una parada acrobàtica brillant.

Semblava que només era qüestió de temps que els homes d’Arteta arribessin a l’empat, però, i és cert, els visitants tirarien la primera sang al minut 32, ja que un córner de Rice profund va servir per a Saliba per dirigir-se a casa des de dins dels sis. – caixa de pati.

Els d’Arteta no van cedir després de posar-se per davant i haurien d’haver doblat l’avantatge al minut 35, ja que Jakub Kiwior Va llançar una bona centrada per Saka, però el cap del jugador de 22 anys va rebotar de manera insoportable.

L’agonia de Saka va continuar només dos minuts després, quan va ser col·locat per la dreta Martin Odegaard i va aixecar amb delicadesa la pilota per sobre d’Areola, però la seva temptativa també va colar més enllà del pal llunyà i darrere de la porteria.

No obstant això, la sort de l’extrem va ser finalment en segons després d’aquella segona oportunitat perduda, ja que es va enganxar a la pilota perfecta de Trossard per sobre, mantenint-se just al costat en el procés, i Areola va ser abatut mentre intentava saltar el francès.

Declan Rice de l'Arsenal celebra el seu sisè gol l'11 de febrer de 2024

Craig Pawson immediatament va assenyalar el lloc, i Saka es va desempolsar abans d’enviar amb èmfasi a Areola per la manera equivocada per doblar merescudament l’avantatge visitant, i l’alarmant capitulació del West Ham no va mostrar signes d’aturar just abans del descans.

Als 44 minuts, una altra entrega de Rice, aquesta vegada des d’una falta per banda esquerra, va provocar carnisseria a l’àrea dels Hammers, i Gabriel va entrar cap a casa al pal d’Areola.

Els aficionats dels Irons ja es dirigien massivament cap als torniquets quan s’han anat augmentant set minuts de descompte al tauler, el segon dels quals va veure com les tropes desenfressades d’Arteta van fer quatre, quan Odegaard va acomiadar Trossard just dins de l’àrea, i el belga va desplaçar la pilota. al peu dret abans de trobar la cantonada superior amb ganes; Areola va aconseguir un cop de mà al seu intent, però finalment va quedar impotent.

Per excel·lents que fos l’Arsenal, els homes de Moyes havien estat del tot espantosos des que van encaixar el primer gol, els aficionats els ho van fer saber al descans, tot i que l’última vegada que l’Arsenal havia liderat un partit de la Premier League fora de casa per quatre gols, el Newcastle United va produir un escandalós. va tornar a empatar 4-4 el 2011.

Kalvin Phillips i ex-home de l’Arsenal Dinos Mavropanos van ser cridats per intentar ressuscitar un equip de West Ham contusionat i maltractat – Edson Álvarez i Kurt Zouma van ser les baixes a la mitja part, però els visitants van continuar dominant els procediments després de la represa.

Areola va agafar una mà forta per negar a Saka el seu segon al minut 58, però l’internacional anglès no hauria d’esperar massa més pel seu desè gol de la temporada a la Premier League, recollint una passada encertada d’Odegaard, superant. Nayef Aguerd tot acaba i deixa l’Areola arrelat al lloc amb un potent remate dins del seu proper pal al minut 63.

Si encara no s’havia fregat la sal a les ferides dels Hammers, sens dubte va ser al minut 65, ja que després d’alguna falta de comunicació entre Trossard i Odegaard va veure com la pilota passava per davant d’ells dos, Rice va arribar a l’escena i va fer un tronador ferotge de 25 iardes. colpejar a la cantonada superior.

L’excapità dels Hammers no va celebrar-ho davant dels seus antics aficionats, alguns dels quals el van aplaudir quan va ser substituït pocs segons després, mentre que altres van fer gestos més desagradables cap a l’anglès.

El poc vist Mohamed Elneny -que havia substituït Rice- va intentar sumar al seu catàleg de gols de llarga distància des d’una posició semblant al minut 72, però el seu xut va ser directe a la gola d’Areola.

Amb el descens de la competició, Arteta li va oferir uns minuts valuosos Ethan Nwaneri – El jove de 16 anys acaba de fer la seva segona aparició a la Premier League després de convertir-se la temporada passada en el jugador més jove de la història de la competició.

Els Gunners no acabarien d’aconseguir el setè cel a l’estadi de Londres, és a dir, es mantenen per darrere del Manchester City en tercer lloc, però només a la deriva dels campions en els gols marcats en virtut d’extingir l’abisme en la diferència de gols.

L’Arsenal té una setmana per celebrar i recuperar-se abans que Burnley visiti els Emirats dissabte vinent, el mateix dia que West Ham, que es queda vuitè, intenta respondre fora de Nottingham Forest.