Els Wolverhampton Wanderers atorden el Tottenham Hotspur gràcies al doblet de Joao Gomes

El doblet de Joao Gomes impulsa el Wolverhampton Wanderers a una emocionant victòria per 2-1 sobre el Tottenham Hotspur a la Premier League.

Wolverhampton Wanderers va completar el seu primer doblet de la Premier League Tottenham Hotspur en 14 anys amb una emocionant victòria per 2-1 sobre els Lilywhites al nord de Londres.

Dos esforços del mestre del migcamp Joao Gomes a banda i banda d’a Dejan Kulusevski L’empat va impulsar els visitants a un altre èxit atractiu a la capital, que també va veure que el Tottenham va perdre la seva ratxa de cinc victòries a casa i patir tres derrotes consecutives davant els seus enemics de West Midlands per primera vegada.

Amb Pedro Porro i Destí Udogie lesions d’infermeria, Emerson Royal i Ben Davies van ser dos dels quatre canvis fets per Ange Postecoglouque també va presentar Son Heung-min i Yves Bissouma torna a l’XI en lloc de Timo Werner i Rodrigo Bentancur.

Mentrestant, Hwang Hee-chan va ser aprovat apte per substituir el company afectat Matheus Cunha en l’atac dels Wolves, i el sud-coreà va tenir una oportunitat d’or per trencar el marcador al minut sis d’una obertura frenètica, però va treure el travesser després de Guglielmo Vicario palmejat Nelson Semedova colpejar el seu camí.

Els visitants estaven fent les obertures més prometedores dels primers intercanvis al contraatac, però les ocasions clares encara eren limitades, excepte un intent de Kulusevski que es va desviar al minut 36.

Els llops van tornar al concurs quan s’acostava el xiulet de la mitja part, i Gary O’NeilL’equip de s’ha avançat davant del lateral visitant al minut 42, mentre Gomes es va saltar per trobar-se. Pablo Sarabiade córner i va dirigir un bonic cop de cap just dins del pal.

Gomes es va deixar criminalment sense marcar a la vora de l’àrea de sis iardes, i Vicario es va quedar arrelat al lloc quan el seu cop de cap va flotar a la xarxa, però no havia passat ni un minut de la segona part perquè el Tottenham es tornés a empatar. .

Un mar de samarretes vermelles no va poder fer front a un llarg llançament del Tottenham a l’àrea, i un Kulusevski alerta va aprofitar al màxim, passant per davant. Craig Dawson i ficant-se per les cames de Jose Sa al seu lloc proper.

L’empat es va mantenir tan obert com mai després de l’empat del suec, ja que els peus de Vicario van negar Sarabia al minut 56, quatre moments abans que Kulusevski provava sort des de la distància i veiés el seu xut desviat per Sarabia.

No obstant això, com va ser el cas de l’aixafament del Chelsea, la magistral jugada de contraatac dels Wolves va sortir a primer pla al minut 63, després d’un córner eliminat dels Spurs. Pedro Neto Va esprintar cap a la banda dreta de l’àrea del Tottenham abans de trobar l’arribada de Gomes, que va escombrar en el seu segon del dia amb un primer cop cruixent al centre de la porteria.

Els canvis aviat van arribar en massa als Spurs, inclòs l’heroi de lesions del cap de setmana passat Brennan Johnson – però els llops contenien els seus amfitrions amb relativa facilitat mentre el rellotge avançava.

Una obertura amb talls daurats es va presentar al Tottenham al quart minut de lesions, però va caure en l’home equivocat, ja que Davies es va equivocar de cap amb una centrada de Kulusevski abans que sonés el xiulet final.

Amb l’Aston Villa que s’allunya del Fulham amb el màxim de punts, els Lilywhites han caigut al cinquè lloc de la classificació, mentre que l’equip d’O’Neil salta temporalment per sobre del Chelsea fins al 10è lloc.

A causa de la participació del Chelsea a la final de la Copa EFL el cap de setmana vinent, el Tottenham es pot permetre el luxe d’una quinzena de descans abans de trobar-se amb el Crystal Palace el 2 de març, mentre que els Wolves són a casa contra el Sheffield United diumenge vinent.