Els davanters Perfect Man City i Chelsea lideren l'equip de la setmana de la Premier League

Després d'un altre cap de setmana d'acció de la Premier League, hem fet un cop d'ull als intèrprets més destacats de la setmana 36. En el nostre equip de la setmana hi ha l'Aston Villa, l'Arsenal, el Chelsea, el Fulham, el Liverpool, el Crystal Palace, el Nottingham Forest i el Manchester City.

Tot i que el seu equip finalment va caure a la derrota a Brighton diumenge, el porter de l'Aston Villa Robin Olsen és el nostre equip de la setmana. En substitució de la lesionada Emi Martínez, Olsen va fer un total de set aturades, una d'elles va negar a Joao Pedro des del punt de penal.

El defensa del Fulham Issa Diop va ajudar el seu equip a aconseguir la 10a porteria sense gols de la temporada mentre va jugar dissabte un empat sense gols amb el rival de l'oest de Londres, el Fulham. L'antic jugador del West Ham ha fet nou despatxades, sis recuperacions de pilota, una entrada en l'últim jugador i una despejada a la línia de gol per assegurar que els blancs marxessin amb almenys un punt.

Després d'anunciar a mitjan setmana que deixaria el club al final de la temporada, el defensa del Chelsea Thiago Silva va recordar als seguidors dels Blues què es trobarien a faltar quan diumenge va fer una exhibició vintage contra el West Ham. El jugador de 39 anys va donar l'assistència per a la rematada de cap de Noni Madueke després dels 36 minuts, mentre que també va completar 74 dels 75 que va intentar. Silva també va aconseguir tres tacles i nou despatxos per retornar una qualificació WhoScored de 8,17.

Completa la defensa el jugador de Crystal Palace Chris Richards, que va ser clau en la victòria de dilluns per 4-0 al Manchester United. Richards va donar l'assistència per a l'atac de Jean-Philippe Mateta cinc minuts abans del descans i va fer quatre despejades, dues intercepcions i dues entrades a casa per aconseguir una qualificació WhoScored de 8,10.

L'extrem del Chelsea, Noni Madueke, va marcar i va assistir per segona vegada en els seus últims tres partits mentre va continuar la seva brillant forma a Stamford Bridge diumenge. El jove de 22 anys va dirigir cap a casa el tercer de la tarda dels blaus amb 36 minuts al rellotge, abans de preparar desinteressadament Nicolas Jackson per al quart dels locals tres minuts després de la segona part. Madueke també va fer sis passades clau i tres regates amb èxit en el seu camí cap a una puntuació WhoScored màxima de la temporada de 9,69.

S'uneix a Madueke al nostre migcamp de cinc jugadors, el seu company d'equip Cole Palmer, que va portar el seu compte de gols per a la temporada a 21, renovant les seves credencials per a la Bota d'Or de la Premier League. A més de marcar el primer gol, Palmer també va fer quatre passades clau, amb dues d'elles que van portar a oportunitats de gol clares.

El migcampista del Liverpool Harvey Elliott ha continuat amb la seva impressionant forma des del canvi d'any amb una exhibició del jugador del partit en la victòria de diumenge per 4-2 contra el Tottenham a Anfield. A principis de la segona part, el jove de 21 anys va trobar a Cody Gakpo amb una pilota perfecta per a polzades per al tercer de la tarda dels hostes, abans de marcar la cantonada superior esquerra amb un sumptuós cop només nou minuts després. En total, Elliott va aconseguir quatre tirs a porteria, cinc passades clau i set recuperacions de pilota per a una puntuació WhoScored de 9,12.

Michael Olise va tornar a ser l'estrella de l'espectacle per al Crystal Palace d'Oliver Glasner dilluns al vespre, quan van posar quatre davant d'un desesperat equip del Manchester United a Selhurst Park. Al jugador de 22 anys se li va permetre la llibertat del sud de Londres quan va passar per davant de la defensa del United abans de marcar el primer gol dels Eagles després de només 12 minuts. Aleshores, Olise trobaria la xarxa amb un potent esforç a mitja segona part, el seu segon doblet de lliga de la temporada.

L'ex-extrem del Chelsea Callum Hudson-Odoi s'aconsegueix un lloc al nostre millor XI després d'haver lliurat una actuació de jugador del partit a Bramall Lane dissabte. L'atacant del Nottingham Forest va trobar la xarxa amb els seus dos xuts a porteria, mentre que també va fer tres passades clau i va guanyar tres duels a terra, amb una puntuació de WhoScored de 8,88.

Amb la seva primera qualificació perfecta de WhoScored de la temporada de la Premier League, Erling Haaland del Manchester City és el nostre jugador de la setmana per la seva actuació contra els Wolves. De manera despietada, el noruec va trobar la xarxa quatre vegades per segellar eficaçment els tres punts abans de la mitja part.

El davanter del Chelsea Nicolas Jackson s'uneix a Erling Haaland amb una exhibició impecable aquesta setmana, després d'haver participat en tres dels cinc gols dels blaus contra el West Ham diumenge. Jackson va marcar amb calma els seus gols 12 i 13 de la temporada de lliga, alhora que també va donar l'assistència per al primer gol de Cole Palmer i va completar tres regates amb èxit, en una altra bona demostració.