El vencedor final del Chelsea es va negar en un empat de quatre gols de l'Aston Villa

El Chelsea té descartat un guanyador en el temps de descompte en un empat 2-2 de la Premier League amb l'Aston Villa, que va deixar escapar un avantatge de 2-0 a casa seva.

Chelsea va veure descartat un guanyador de l'última respiració, però, tanmateix, va completar una remuntada impressionant per aguantar Aston Villa a un empat 2-2 de la Premier League al Villa Park.

Un altre miserable dia fora de casa estava previst Maurici Pochettinode les tropes, com a principis Marc Cucurella autogol i multa Morgan Rogers la vaga sembla que va posar els lleons en camí de l'èxit.

No obstant això, dos esforços de curling de Noni Madueke i Conor Gallagher va empatar de manera inesperada els visitants, abans d'una combinació de Axel Disasi i Robin Olsen va veure el Chelsea registrar el seu tercer en el temps afegit, però la sala del VAR va intervenir per una falta Diego Carlosper a la fúria dels blaus.

Els homes enfurismats del Chelsea van protestar Craig Pawson a temps complet, però les seves protestes van caure en orella sorda ja que es van conformar amb el punt que els deixa novè a la classificació, mentre que el Villa es manté quart però ja no controla el seu destí a la Champions.

Set punts per sobre del Tottenham Hotspur després d'haver jugat tres partits més, els Lions es preparen ara per al partit d'anada de la semifinal de la seva Europa Conference League amb l'Olympiacos dijous, el mateix dia que els Blues acullen els Lilywhites al derbi de Londres.

El llamp al quart minut ha colpejat dues vegades per al Chelsea

Va ser un de fora pel que fa a la sala de màquines del Chelsea, com Cole Palmer recuperat de la malaltia per ocupar el lloc dels afectats Enzo Fernándezmentre Douglas Luiz desplaçats Moussa Diaby a l'XI dels amfitrions.

No obstant això, després d'encaixar amb només quatre minuts en el seu 5-0 a les mans de l'Arsenal, una història idèntica va passar als blaus al Villa Park, i va ser una altra jugada per l'esquerra la que va fer mal.

Pau Torres se li va permetre avançar sense desafiaments abans d'acomiadar-se Lucas Digneel centre del qual va rebre un primer cop de gol John McGinnque semblava marxar fora abans d'un desviament desafortunat de la canyella de Cucurella.

McGinn podria considerar-se fortuït que el seu xut desgastat l'hagi revertit el lateral esquerre espanyol, tot i que els blaus van estar breument empatats al minut 17, quan Nicolas Jackson va aixecar la pilota al sostre de la xarxa.

El davanter senegalès va dubtar a celebrar-ho, però, mentre el Chelsea esperava ansiós el resultat d'una revisió del VAR, i cert, la línia alta de Villa havia agafat a Jackson a mitja yarda de fora de joc.

Tenir més del 70% de possessió no es va traduir en oportunitats de tall daurat per als homes de blau, però les seves esperances d'un gir van rebre un impuls quan Youri Tielemans va marxar lesionat als 27 minuts del rellotge; Diaby es va incorporar quan McGinn va caure en un paper més profund.

Aviat el Chelsea va augmentar l'aposta, però el sempre malbaratador Jackson va afegir al seu catàleg de falles al minut 34, rematant de cap un centre de Cucurella des de la base del pal des de vuit metres.

Com que l'equip de Pochettino no va poder comptar amb els seus períodes de possessió, un despietat Villa va maximitzar el seu per duplicar el seu avantatge al minut 42, quan Morgan Rogers va trobar un buit entre Trevoh Chalobahles cames i a Djordje Petrovicde prop del pal amb un bon cop des de la vora de l'àrea.

L'ex-extrem del Middlesbrough va imitar la celebració “freda” de Cole Palmer quan els Lions van entrar al descans amb un avantatge saludable, però van sortir per a la segona part sense porter de primera opció. Emiliano Martínez – pel que sembla a causa d'un problema als isquiotibials – ja que Olsen va ocupar el seu lloc entre els pals.

L'aturdidor de Gallagher precedeix el drama Disasi

No obstant això, el suec no va poder evitar que els homes de Pochettino finalment descartéssin una de les seves oportunitats al minut 62, ja que Conor Gallagher va robar la pilota a Luiz just als afores de l'àrea de Villa, i Madueke va llançar fredament un xut ras a la cantonada més llunyana per donar esperança als blaus.

A diferència de la seva capitulació a la segona meitat als Emirates, si el Chelsea hagués de baixar a West Midlands, anaven a baixar amb un balancí, ja que el primer rínxol de Palmer des de la vora de la D al minut 77 va volar molt lluny del pal.

El cap dels lleons Unai Emery Va considerar oportú reforçar la seva línia de fons amb la introducció de Carlos, canviant a una defensa de cinc homes per intentar sufocar els atacs dels blaus, però aquesta jugada no va donar els seus fruits.

Al cap de 81 minuts, Gallagher, que va provocar l'empat de Madueke amb una pressió fantàstica, va rebre llicència per llançar des de la vora de l'àrea perquè Villa no va poder tancar-lo, i el migcampista va complir, doblegant un fabulós cop amb l'esquerra a la cantonada superior. més enllà de l'abast infructuós d'Olsen.

Va passar una obertura al minut 88 per fer que la contraataca del Chelsea fos intranscendent Ollie Watkins al minut 88 – l'anglès es va inclinar massa enrere i es va colar Matty CashUna centrada per dalt, i l'home de Villa hauria d'haver rebutjat aquesta obertura desaprofitada al cinc minut de temps de descompte.

Una despejada desgastada de Carlos va presentar la pilota a Palmer en una àrea perillosa, i el creador de joc va entrar a l'àrea de Villa, però el seu esforç baix es va desviar per la part inferior de la cama d'Olsen i es va col·locar enrere per a un córner.

Mentre Villa tractava la pilota parada inicial, la pilota reciclada tornava a l'àrea des Benoit Badiashile Va ser rebut per Disasi, el cap del qual va retallar el travesser abans de desviar-se a la xarxa de la mà d'Olsen.

Hi va haver matisos de l'autogol de Martínez contra l'Arsenal el febrer de 2023 quan van començar les protestes de Villa, però hi hauria un aïllament per als caçadors de la Lliga de Campions, ja que es va considerar que l'empenta de Badiashile a Carlos havia traspassat el llindar de la falta, assegurant una part del botí després. una batalla inoblidable.