El Manchester City passa a la cimera de la Premier League amb una impressionant victòria a casa davant el Luton

El Manchester City assoleix el primer lloc de la taula de la Premier League gràcies a la victòria per 5-1 sobre el Luton Town en dificultats a l'Etihad Stadium.

Manchester City han pujat al capdavant de la taula de la Premier League gràcies a la victòria per 5-1 Ciutat de Luton a l'Etihad Stadium dissabte a la tarda.

Un autogol del defensa del Luton Daiki Hashioka va veure com els locals es van avançar al segon minut, abans Mateo Kovacic i Erling Haaland va marcar per avançar els campions per 3-0.

Luton va tenir un enrere al minut 81 Ross Barkleyperò Pep GuardiolaL'equip va marcar dues vegades més en els intercanvis finals Jeremy Doku i Josko Gvardiol per assegurar tots els punts amb estil.

El resultat ha fet que el Man City es mogués dos punts per sobre de l'Arsenal, segon classificat a la cimera de la Premier League, mentre que Luton es manté 18è, un punt per darrere del Nottingham Forest, 17è, en la batalla per mantenir-se a la lliga.

El Man City només va necessitar dos minuts per fer l'avenç a l'Etihad Stadium, i va arribar gràcies a un desafortunat en pròpia porta de Hashioka, amb una volea de Haaland, que no s'acostava gaire a la porteria, colpejant a la cara del defensor i llançant-se a l'esquena. de la xarxa.

Com era d'esperar, tota la pressió venia del Man City, amb el porter del Luton Thomas Kaminski fent una aturada intel·ligent per negar a Gvardiol, que va marcar un gol espectacular contra el Reial Madrid la darrera vegada, abans Kevin De Bruyne disparat des de la cantonada resultant.

Matheus Nunes Després va tenir una oportunitat d'or al minut 14 després d'un treball intel·ligent de Doku, però l'esforç del migcampista ha estat directament al cos de Kaminski.

Haaland va estar a l'extrem al minut 18 en un intent de creuar una centrada de De Bruyne, i només va poder clavar la porteria, ja que Luton continuava sota pressió, amb Gvardiol també apropant-se poc després amb un cop de cap que va ser. aclarit per Tahith Chong.

Ruben Dias va fer un tret al porter al minut 26, abans que Nunes disparés contra l'exterior del pal poc després, i Luton lluitava per sortir de la seva pròpia meitat a l'Etihad Stadium.

Amb l'1-0, però, estaven en el partit, amb els visitants esperant aquesta única oportunitat per empatar.

Julià Álvarez va doblegar un per sobre el travesser al final del primer període, abans que Kaminski es veiés obligat a fer una aturada per denegar a De Bruyne, però el Man City no va poder augmentar el seu avantatge inicial, amb l'entrada en pròpia porta tot el que va separar els dos equips de cap a la zona. interval.

Nunes podria haver trobat Haaland per un tap-in a principis del segon període, però el migcampista va caure en l'últim moment, i Luton va aconseguir aclarir les seves línies, abans que Alvarez disparés poc després.

Dias i Álvarez van marcar poc de porteria en el període següent, i Luton es va mantenir d'alguna manera al partit tot i que poques vegades va sortir de la seva pròpia meitat a l'Etihad Stadium.

El Man City va aconseguir doblar el seu avantatge amb estil al minut 64, però, amb Kovacic escollint la part superior de la xarxa amb una impressionant mitja volea des de l'interior de l'àrea de penal de Luton.

Luton gairebé va tornar al partit poc després, però Cauley Woodrow va colpejar contra el travesser després d'un treball intel·ligent de Fred Onyedinmaabans que Kaminski ho fes de manera brillant per negar Rico Lewis per l'altre extrem.

Kaminski va fer bé en mantenir fora de Nunes en el període següent, però no va tornar massa de Luton, amb Man City amb el control total del partit contra els seus oponents amenaçats de descens.

Els locals van rebre un penal al minut 75 quan Onyedinma va cometre una falta a Doku, i Haaland va donar un pas per convertir, ja que els vigents campions van marcar el 3-0 a la tarda.

Luton va donar alguna cosa per animar als seus aficionats al minut 81, amb Barkley apretant un a la cantonada inferior després de trobar espai dins l'àrea de Man City.

No obstant això, els locals van tornar a marcar al minut 87 per mitjà de Doku, amb el davanter endinsant-se a l'àrea de Luton abans de marcar el fons amb un remat curós, abans que Gvardiol aconseguís el seu nom al marcador en el temps de descompte per posar el cinc per a l'equip de Guardiola. .