El Liverpool va batre un notable rècord de tirs de la Premier League en dues reunions de Man Utd

El Liverpool va batre un rècord de tirs de la Premier League en els seus dos partits de lliga amb el Manchester United durant la campanya 2023-24.

Liverpool han batut un increïble rècord de tirs de la Premier League en els seus dos partits de lliga amb Manchester United aquesta temporada però no han pogut guanyar cap de les dues competicions.

Jurgen KloppL'equip de l'equip es va enfrontar a un empat sense gols per part del Man United a Anfield, a la màxima categoria d'Anglaterra al desembre, abans que els dos equips juguessin diumenge un empat 2-2 a Old Trafford.

Luis Díaz va avançar el Liverpool al minut 23 del partit de diumenge, abans que el Man United capgirés el partit per avançar 2-1 al segon període, amb Bruno Fernandes i llavors Kobbie Mainoo al full de puntuació.

Malgrat això, Mohamed Salah va marcar un penal al minut 83 a Manchester, ja que els punts es van repartir.

El Liverpool ha aconseguit 62 tirs en els seus dos partits de la Premier League contra el Man United aquesta temporada, amb 34 d'ells a Anfield i 28 a Old Trafford.

Cap equip ha tingut més contra un únic rival en una campanya històrica -del 2003-04-, però el Liverpool es va veure obligat a conformar-se amb un punt en els seus dos partits de lliga amb el Man United aquesta temporada.

El Liverpool no va poder tornar al capdavant de la taula de la Premier League diumenge, i els vermells van quedar en segon lloc, darrere del líder Arsenal per diferència de gols.

L'entrenador en cap del conjunt del Merseyside, Klopp, va insistir que el seu equip “hauria d'haver guanyat el partit” contra el Man United, però l'alemany va acceptar el punt a Old Trafford.

“Hauríem d'haver guanyat el partit, això està clar. Ja hauríem d'haver fet altres gols a la primera part. No hi ha tirs a la primera part i l'1-0 és el més baix que podríem esperar”, va dir. Sky Sports News.

“Molt bé fet de Bruno. Llavors arriba l'estadi i vam necessitar uns minuts per conformar-nos de nou i ens van marcar un altre crit. Vam tenir grans ocasions abans i després de fer-los.

L'entrenador del Liverpool Jurgen Klopp fotografiat el 17 de març de 2024

El títol del Liverpool espera tenir un èxit menor

“En el que a mi respecta, tenim un punt més del que teníem abans. Han fet un canvi addicional, així és. Ho tornarem a enfrontar contra l'Everton. Empat totalment merescut.

“Crec que el Dominik Szoboszlai L'oportunitat va ser una aturada increïble [Andre] Onana. Els altres, teníem una mica de pressa, m'hagués agradat que aportéssim un toc extra.

“Hem d'estar tranquils en tot el recorregut. Els gols que hem marcat ens han portat allà on estem ara mateix. Tenim l'Europa League el dijous i després és el Crystal Palace. Els partits estan arribant de pressa, això és bo per a nosaltres. No estic a la lluna, però està bé.

“No estic gens enfadat amb els nois, però en el joc no deixaré que passin coses. Hem caigut massa. Hi havia moltes situacions en què podríem haver defensat la pilota. Cal ser proactiu.

“Ara juguem a casa contra l'Atalanta [BC], partit difícil però a casa i després un altre. No ens queden molts partits a casa. L'equip que al final guanyi la lliga s'ho mereix. Estem a la carrera i estic absolutament bé amb això”.

El Liverpool donarà la benvinguda a l'Atalanta a Anfield per al partit d'anada dels quarts de final de la Lliga Europa el dijous abans de rebre el Crystal Palace a la lliga diumenge vinent.